hımmm çeşitlerini bilmiyorum. ben de birkez almıştım ya ama işe yaramamıştı o zaman. üzerinden zaman geçti bozulmuştur atayım onu bari.
inşallah iyi gelir canım, sen kocayı beslemeye devam et.... bol bol tatlılar yap 🙂
Son kullanım tarihleri yazıyor üstlerinde,ama sein ihtiyacın kalmadı atabilirsin bencede,
Koca işte devam ediyor keçiboynuzlarına falan, güzelde yemek yer zaten benim zorlamama gerek yok... oburdur accık söyemesi ayıp 😀
ayy canımmm benim allah senden razı olsun rabbim ne dileğin varsa kabul etsin bebeğini sağlıcakla kucağina almayı nasip etsişn bütün hamişlerimnizinkini inş
amın canım sagol.....ınsallah allahım bu guzellıgı en kısa zamanda sanada yasatsın ınsallah.....lalezarıma,larama,sabırsızıma,ranagule,dılegıme....ınsallah.....
amann tatlım sen iş falan yapma ben gelir yaparım senin işini kss bebiş daha çok küçük küçücük çocuğ iş yaptrmaya utanmıyomusun sen bakimmm
evet canım saçımı falan kestirip rahatlıyım çok sıcak bide güzel ulıyım diyorum herifle çalışma yapıyozya git bacım sende kuaföre iyice büyümüşdür senin göbüş yerim ben o göbüşteki meleği
canım ilk 3 ay eve temizlik için kadın almıştım. ama artık iyiyim yavaş yavaş yaparım diyorum. ne yapayım canım yapmadan olmaz ki... canımmmmm yaparsın bilirim. eee kız evlat öğrensin ama şimdiden 🙂
kuaföre gitmek bana hep çok iyi gelmiştir, insan kendini çok daha iyi hissediyor. tabi tabi herşey eşler için 🙂
evet canım göbüş çok büyüdü
kesin bacım kesin mağlum oluyo ya bende çok huzurlu vede mutlu hissediyorum
mutlu olmaya korkuyorum bişey olup bozulacak gibi geliyo aman saçmalamakta üstüme yoktur zaten inş yakında herkes hamiş olucak baksana ne kadar çok hamişimiz oldu demekki sıra bize geliyo gülüm ondan bukadar pozitifiz biz
korkma canım allah şifasını versın ınsallah...zor bılıyorum diş konusu ama daha ıyı olacak emın ol....ınsallah canım bazen olmuyor can sıkmadan akla gelınce ınsan duusnmeden duramıyor....ınsallah canım guzel olur sonuclarımız....
aminnn tatlım msaol gerçekten öyle çok endişeeliyo insan heleki düşük yapan kadınlar bu endişeyi iki kat hissediyo ama merak etme duarım seninle bak bu sefer herşey yolunda gidicek hiç korkma allah yardımcın olsun sen rahat olki bebiş rahat rahat büyüsün keyfi yerinde benim yeğenimin annesi bozma yeğenimin keyfini bozuşuruz ona göre
Son kullanım tarihleri yazıyor üstlerinde,ama sein ihtiyacın kalmadı atabilirsin bencede,
Koca işte devam ediyor keçiboynuzlarına falan, güzelde yemek yer zaten benim zorlamama gerek yok... oburdur accık söyemesi ayıp 😀
bızımkıde cok tatlı sever...bırde fındık falan cok yerdı o ara ...bende ona su pekmezlı sucuklar varya markette satılıyor onlardan yerdım....zaten ısten cıkınca masallahım vardı
sankı herıfı ılk kez goruyormusum gıbıydı her gun🙂
faydası olacaktır.....
kesin bacım kesin mağlum oluyo ya bende çok huzurlu vede mutlu hissediyorum
mutlu olmaya korkuyorum bişey olup bozulacak gibi geliyo aman saçmalamakta üstüme yoktur zaten inş yakında herkes hamiş olucak baksana ne kadar çok hamişimiz oldu demekki sıra bize geliyo gülüm ondan bukadar pozitifiz biz
aminnn tatlım msaol gerçekten öyle çok endişeeliyo insan heleki düşük yapan kadınlar bu endişeyi iki kat hissediyo ama merak etme duarım seninle bak bu sefer herşey yolunda gidicek hiç korkma allah yardımcın olsun sen rahat olki bebiş rahat rahat büyüsün keyfi yerinde benim yeğenimin annesi bozma yeğenimin keyfini bozuşuruz ona göre
tabıkı sıra sıze gelıyorrrrrrr...bızımde dualarımız hamış olaraktan yanı sızınle.....allahım nasıp edecek ınsallah....tamam teyzesı ben ona ıyı bakıyorum merak etme sen....
evet canım...
oooo keçiboynuzuna devam ediyorsa çok iyi maşallah. yemek yemesi tamam da şeker oranı yüksek çok tatlı yesin. kocaların hepsi obur galiba 🙂
amın canım sagol.....ınsallah allahım bu guzellıgı en kısa zamanda sanada yasatsın ınsallah.....lalezarıma,larama,sabırsızıma,ranagule,dılegıme....ınsallah.....