Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ooo annesinide sıkıştırmaya başlamış minik melek😀
ne güzel cnm yaa evt en şahane dönem sanırım 5. 6. aylar tadını çıkar tatlım inş o günlere geldiğimizde sen meleğini kucuğına almaya gün sayıyo olcaksınn sağlıkla doğsunlar inş

mrs.m dr sana tetanos aşısıyla ilgili bişey söyledi mi?

yok canım söylemedi ama netten bende araştırırken karşılaştım. bu aralar aşı olmak gerekiyormuş. ben de tel edip sorarım dr uma. kardeşimin dr u çok da gerek yok demişti o yüzden o vurdurmamıştı

haklisin güvenelim dr ablaya bakalim 🙂 temizlik mi ya ben hamile oldugumu ögrendigimden beri süpürmedim evi bi ütü bi bulasik okadar baska yaptigim bisey yok 😀

bu arada canım ben seni 12 haftadan öncesin zannetmiştim ama değilmişsin 🙂
benim doktor 12 haftalıkken kontrole gidince demir hapı ve multi vitamin hapı verdi. bu ikisini doğuma kadar kullanacakmışım. 12. haftadan beri kullanıyorum.

evet canımmm darısı sana yakında inşallah...
amiiiiinnnnnn inşallahhhh. birimiz yeni hamileyken bir diğerimiz doğum telaşında ya da bebek beklemede oluyor. o yüzden buradaki heyecanlar çok güzel.

cnm 10+3 oldu bugün Allaha şükür
canım seni 2 doktor takip ediyorsa bundan sonra ne yapacaksın?mesela 2si de 2li test isteyecek,2si de şeker yükleme isteyecek
yok ben onu yapmayacam da diyemezsin.nasıl olcek?

bilgin icin saol cnm, esimi aradim keciboynuzu ve dut pekmezi alsin. ya bide ben abartiyorum cok kafama takiyorum annem baan hamileyken hangi vitamini icmis kadin bide bi basina ev isi sudur budur ugrasmis
carizmacım şimdiden bu kadar ince düşünmemeye çalış.sen de farkındasın.iyi bi dr bul ve ona güven.eskiden kadınlar doktora mı gidermiş sapır sapır doğururmuş.hem bu kadar fazla ayrıntılı düşünürsen ilerde çok yolun var ona gücün kalmaz.daha 9 ay bittikten sonra başlayacak asıl macera.ay burnu neden aktı ay bakışları neden bi an dondu sanki, ay ateşi mi var, sanki derin derin nefes alıyor, ay eli yere mi değdi........ooooo neler neler düşünür kendi psikolojini bozarsın.bırak biraz tadını çıkarmaya bak hamileliğin

hg cnmm ii çk şükür sen nasılsnnn

iyiyim kızlar pek fazla giremiyodum havalar cok sıcak bilgisayarda en cok sıcak olan odada neyse kızlar uçuk icin bir oneriniz varmı

ya ben bekarken kapı kapı dolaşıp her kız ve kadına yapıyordu hemşireler.ben de gidip yaptırmıştım hastanede.toplam 5 doz yapılıyor.2 dozu kesin hatırlıyorum yaptığımı.3.den emin değilim.burdaki sağlık ocağı da gebe takip sistemi var geldiler yeni hamişken.3 dozu yaptıysan gerek yok gebelikte dediler.emin değilim.o yüzden bu sefer doktora soracam ben de

evet canımmm darısı sana yakında inşallah...
amiiiiinnnnnn inşallahhhh. birimiz yeni hamileyken bir diğerimiz doğum telaşında ya da bebek beklemede oluyor. o yüzden buradaki heyecanlar çok güzel.
amin cnm inşallh çok farklı ve güzel burası 1 yıldır burda arkadaşız sevincide hüznüde paylaşıyoruz
buarada tatlım sultanı hatırlıyosun dimi onun doğma az kaldı yani bugün yarın olcak inşş hepimiz burdayken arkadaşlardan da dua istiyorum kolay ve sağlıkla geçsin inş doğumu kızını sağlıkla alsın kucağına

benimde sağlık ocağına hamile olduğuma dair kayıt yaptırmam lazım. onlar bilgilendiriyormuş. hem de artık bebeklerin bütün aşıları sadece sağlık ocağında yapılıyormuş.
sen tabi dr una sor, en garanti.