carizma çok ilaç içmek iyi değil.bi de sadece demir vermek yetmiyor yanında demir emilimini ssağlayan başka vitaminler de gerekiyor.bunları da demiri de doğal yolla alman daha iyi.bi de gebelikte alınan demir şurupları çocukların dişlerini siyah siyah yapıyor.dr vermediyse çok takma kafana.pekmez özellikle keçiboynuzu pekmezi falan iç
hayırlı olsun cnm
bana doktor folicplus vermiştş cnm içinde D vitamini ve kalsiyumda vardı günde 3 taneydi ilk haftalar
9.haftadan sonra onu günde 1 taneye düşürdü bide içinde çok çeşit vitamin olan multi vit verdi her doktor ayrı takılıyo ya
öyle miii geçmiş olsun, inşallah iyileşirsin. dr doğrusunu bilir sen sıkıntı yapma. çok da ilaç kullanmamızdan yana değiller ya ondandır herhalde. sen bence şurubuna devam et bir de içinde demir olan besinler tüket.
iyiyim canım, kahvaltı yaptım geldim buraya... ama pek kimse yok. aslında ev temizliği yapmam lazım. belki öğleden sonra yaparım ayyyy hiç canım istemiyorrr
haklisin güvenelim dr ablaya bakalim 🙂 temizlik mi ya ben hamile oldugumu ögrendigimden beri süpürmedim evi bi ütü bi bulasik okadar baska yaptigim bisey yok 😀
kan ilcıda demir mi yapıyo acaba crizmacım valla ben iki doktor takip ediyorum nolur nolmaz die.tam doğum zamanı biri izne çıkar falan.yani 2 haftada bir yada 3 haftada bir gidicem inş olmazsa başka bi doktorada sor demir hapı senin haftana gelindiğinde veriliyo genelde ama yeterli gördü demekki doktrun ya bi dedikleri bi dediklerini tutmuyo bazen
allah daha iyilik versin miniğinle sana 🙂
bizde allaha çok şükür iyiyiz. hamileliğin ikinci 3 aylık dönemi gerçekten rahatmış. az daha sabret sonra inşallah bir rahatlayacaksın. prenses akşam midemi acayip sıkıştırdı. bu arada benim bebişin başı yukarıda ayakları aşağıdaymış. dün şekil mi değiştirmek istedi nedir bilmiyorum midemi mahvetti. yanma değilde sıkışıklık vardı, öne eğilince bile kötü oluyordum. çok şükür sabah kalktığımdda geçmişti. canım daha öyle pat pat tekmeleri yok ama onu hissediyorum. bazen sağda bazen solda sıkıştırıyor beni 🙂 muhteşem ama tam hissedince işte o zaman eşsiz diyebiliriz.
carizma çok ilaç içmek iyi değil.bi de sadece demir vermek yetmiyor yanında demir emilimini ssağlayan başka vitaminler de gerekiyor.bunları da demiri de doğal yolla alman daha iyi.bi de gebelikte alınan demir şurupları çocukların dişlerini siyah siyah yapıyor.dr vermediyse çok takma kafana.pekmez özellikle keçiboynuzu pekmezi falan iç
bilgin icin saol cnm, esimi aradim keciboynuzu ve dut pekmezi alsin. ya bide ben abartiyorum cok kafama takiyorum annem baan hamileyken hangi vitamini icmis kadin bide bi basina ev isi sudur budur ugrasmis