Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

carizma çok ilaç içmek iyi değil.bi de sadece demir vermek yetmiyor yanında demir emilimini ssağlayan başka vitaminler de gerekiyor.bunları da demiri de doğal yolla alman daha iyi.bi de gebelikte alınan demir şurupları çocukların dişlerini siyah siyah yapıyor.dr vermediyse çok takma kafana.pekmez özellikle keçiboynuzu pekmezi falan iç

haklisin güvenelim dr ablaya bakalim 🙂 temizlik mi ya ben hamile oldugumu ögrendigimden beri süpürmedim evi bi ütü bi bulasik okadar baska yaptigim bisey yok 😀

hamile oldugumu ögrenir ögrenmez verdi dr (kan testinden snra) ayda bir kontrol ediyo iste, insanin siniri bozuluyo iste neyse
waaaaay topik kızlarla doluuu
he yaa hosgeldin 🙂

waaaaay topik kızlarla doluuu

hoşgeldin canım öyle valla 🙂

hoşbulduk cnm bnm iiz çk şükür siz nasılsınız prenses kızınla
ayy yaa yerim ben onu hareketler başladımı cnm kızlar geç oynarmş ama merak ettim hissedince yaz bize nasl bi duygudur eşsizzzz

allah daha iyilik versin miniğinle sana 🙂
bizde allaha çok şükür iyiyiz. hamileliğin ikinci 3 aylık dönemi gerçekten rahatmış. az daha sabret sonra inşallah bir rahatlayacaksın. prenses akşam midemi acayip sıkıştırdı. bu arada benim bebişin başı yukarıda ayakları aşağıdaymış. dün şekil mi değiştirmek istedi nedir bilmiyorum midemi mahvetti. yanma değilde sıkışıklık vardı, öne eğilince bile kötü oluyordum. çok şükür sabah kalktığımdda geçmişti. canım daha öyle pat pat tekmeleri yok ama onu hissediyorum. bazen sağda bazen solda sıkıştırıyor beni 🙂 muhteşem ama tam hissedince işte o zaman eşsiz diyebiliriz.

selam melişler nasılsınız

hoşgeldin ayyüzlü nerelerdesin sen?

bilgin icin saol cnm, esimi aradim keciboynuzu ve dut pekmezi alsin. ya bide ben abartiyorum cok kafama takiyorum annem baan hamileyken hangi vitamini icmis kadin bide bi basina ev isi sudur budur ugrasmis