canım ilk muayene genelde alttan yapılırmış... sebebi de bebek çok minik olduğu için görünmezmiş. göbekten ultrason daha uzak gösterirmiş ama alttan muayene bebeği daha yakın gösterirmiş. nette öyle okumuştum ki doktorum da aynı şeyi söyledi
yok canım benim ,yanlış anlama yapılmaz demek istemedim ben , sadece
sen söyleyince ilk muayenemi düşündüm de bakmamıştı diye aklıma geldi yazdım..tatlım beniiim..
ya arkadaşlarım bütün iyi sözleriniz ve dilekleriniz için teşekkür ederim..inşallah dediğiniz gibi olur da inletiriz bu ay buraları hep beraber..bilgemeleeeem hoşgeldin keşke geleydin bana kek de pişti..
ama garibim ne yapsın ben bal cörek otu falan yedim onları görünce üzülüyor bana incirden sonra kısa sürede kalan var hamiş dedim oda almış ikimiz oturup karşılıklı incir tedavisi yapıyoruz sonrada gülüyoruz yemekten fazla incir yedik diye allah herkezi hayırlı evlat sahibi yapsın bizide
ya arkadaşlarım bütün iyi sözleriniz ve dilekleriniz için teşekkür ederim..inşallah dediğiniz gibi olur da inletiriz bu ay buraları hep beraber..bilgemeleeeem hoşgeldin keşke geleydin bana kek de pişti..
yok canım benim ,yanlış anlama yapılmaz demek istemedim ben , sadece
sen söyleyince ilk muayenemi düşündüm de bakmamıştı diye aklıma geldi yazdım..tatlım beniiim..
ayyyy neliydi kııızz, aman dur söleme hamişlerin canı çeker ,kısmet yavrum vuslata eremedik bi türlü yaw 🙂
heeey , sakın kendin çıkarmaya çalışma başına daha büyük iş açarsınnnn
Mimoza Çiçeği ...................... 1 Mayıs duygum_06 .......................... 5 Mayıs azade ................................. 6 Mayıs
:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi:hıms:
tweety8378 .....................7 Mayıs Ayşegülll ........................8 Mayıs bilgemelek .....................9 Mayıs gül melek .......................10 Mayıs pembedüş .......................12 Mayıs lara ............................... 14 Mayıs sabırsızım ...................... 14 Mayıs nisa27 ............................ 15 Mayıs Japonica ....................... 15 Mayıs Tatlı cadım ................... 16 Mayıs dileğimm ...................... 16 Mayıs Queeny .......................... 16 Mayıs Şehnaz ........................... 20 Mayıs dentnurse ......................20 Mayıs Nur85 ............................20 Mayıs sevgi55 ..........................20 Mayıs Sevilay76 ......................25Mayıs Ayyüzlü .........................30Mayıs
2009 ADAYLARI ANNE
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(Eylül anne adayı süperrrrrrr)
eboş ..................................... 22 Eylül(Eylül anne adayı süperrrrr)
Vahide-m ............................... Eylül (Eylül anne adayı süperrrrrrrrr)
@ Şk_meleĞ !......................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr)