Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Kızlar ben çooookk uzun süredir buradayım, biraz uzanıp dinlenmem lazım.
Hepinizi öpüyorum, görüşürüz...
İyi akşamlarrrrrr
gorusuruz canım benım....
Herkese selam kizlar🙂Ben geldim ve gördüm ki hamislerin icinde tek hamis olmayan benim🙁 Asagisi kirmizidan gecilmiyor masallah😀
senıde beklıyoruz en kısa zamanda..hosgeldınnnnn tatlım

tabii ki öyle her düşük hamile olmana biraz daha engel.hem bedenen hem psikolojikmen toparlanmak için uzun zaman gerektirir her bir düşük.ben de konuştum anlattım sıkıntılarımı.inşaallah anlamışlardır ona göre davranırlar.zaman gösterecek.ama rahatım çünkü herşeyi söyledim ve haklı buldular hepsinde

Herseyi acikca konusman iyi olmus canim.Belkide seni ne kadar rahatsiz ettiklerinin farkinda degillerdi ögrenmis oldular.
Evet canim,düsüklerden sonra toparlanmak cok zaman aliyor.En son düsügümü 2006 yilinda yasadim.Ondan sonra bebek niyetinden vazgectim önce iki yil boyunca korundum.Sonra yine dayanamayip son bir kez denemeye karar verdim.Hayirlisi insallah.Bugün agir hasta bir bayan gördüm ve bu benim gözlerimi acti.

evet daha beterlerini görünce anlıyoruz.

evet daha beterlerini görünce anlıyoruz.
Kadin asagi yukari benim yasimdaydi.Sanirim kanser hastasiydi.Biri 7 yasinda,digeri 9 aylik iki cocugu varmis.Sadece bu yil 4 kez ameliyat oldum,dahada ne kadar olacagim belli degil dedi.Birde belinden omurgasindan sivi almislar tahlil icin.Hic anestezi yapmadiklarini cok acidigini söyledi.Sabahtan beri aklimdan cikmiyor...