tabiki çıkar....mikrop kapabilir bebişin allah korusun. ya da büyüdükçe karnın gerilecek ve mutlaka zarar verecek. bu arada ilk muayeneyi alttan yapıyorlar
tabiki çıkar....mikrop kapabilir bebişin allah korusun. ya da büyüdükçe karnın gerilecek ve mutlaka zarar verecek. bu arada ilk muayeneyi alttan yapıyorlar
yok canım onun için değil benim ülser var midemde doktor ilaç vermişti onun için bana yarayı atabilmem için ona bakcak yaram varmı diye ilaçlarımı bıraktım ne zmandır kullanmıyorsum çıkartayım ozman
canım ilk muayene genelde alttan yapılırmış... sebebi de bebek çok minik olduğu için görünmezmiş. göbekten ultrason daha uzak gösterirmiş ama alttan muayene bebeği daha yakın gösterirmiş. nette öyle okumuştum ki doktorum da aynı şeyi söyledi
ama garibim ne yapsın ben bal cörek otu falan yedim onları görünce üzülüyor bana incirden sonra kısa sürede kalan var hamiş dedim oda almış ikimiz oturup karşılıklı incir tedavisi yapıyoruz sonrada gülüyoruz yemekten fazla incir yedik diye allah herkezi hayırlı evlat sahibi yapsın bizide
ya arkadaşlarım bütün iyi sözleriniz ve dilekleriniz için teşekkür ederim..inşallah dediğiniz gibi olur da inletiriz bu ay buraları hep beraber..bilgemeleeeem hoşgeldin keşke geleydin bana kek de pişti..
biraz daha iyiyim , şehnazımla konuştum ,ümitlendim azıcık , sonra da kuaföre gittim kaş,bıyık vs. 🙂 ben sırtüstü yatınca karnımın sol tarafında bişey çekiyor geriliyor yüzüstü yatınca da oluyor...Ağda yaptırırken farkettim ...