carizmacim, uyu$ma normal, hatta bende ara ara krampflar giriyor ayak parlaklarima... sebebinide okumustum ama unuttum 🙂 aksam kitaba bi bakimde yarin yazarim 🙂
Dün interetten bir yazı okudum, hamile kalma ile ilgili, bir tanesi de hayal kurmakmış, arada hamile olduğunuzu hayal edip içinizde bir bebeğin varlığını hayal edin diyordu yazıda, bu şekilde mutluluk hormonları artarak stres hormonları yok olurmuş, dün denedim yatağa uzandım, gözlerimi kapadım ve içimde minicik bir mercimeğin olduğunu hayal ettim, sanki işe yarıyor bu gün daha umutluyum..
canım benim çok saol sizin desteğiniz çok iyi geliyo inan rabbim kimseye böyle bekleyişler vermesin inş birgün bende burada hamişliğimi anlatıcam iananiyorum ve stres yapmamaya dikkat ediyorum tatlım iyiki sizi tanımışim iyiki siz varsınz
canım ne demekkkk.... daha öncede dediğim gibi birbirimizi ancak biz iyi anlarız.
amin canım inşallahhhhhh zevkle senin meleğini dinleyeceğiz. tatlım biliyorsun hiçbirimiz ilk ayda hamile kalmadık, hep bekledik.... uzun veya kısa bekledik ve çok şükür rabbim ödüllendirdi. senin de meleğin inşallah artık yakın zamanda gelecek canım.
biraz daha sabırrrrr ve kesinlikle stres yok, tamam mı canımmmm
iyi ki ben de seni tanımışım, sen her anımda yanımdaydın... hiç unutur muyum?
Kendini bu şekilde iyi hissediyorsan tabi arada uzaklaş ama bizi habersiz bırakma, ayrıcada üzme kendini, vardır bir zamanı, sen dedeğin gibi inançlı bir insansın, Allahım bizimde boynumuzu bükük bırakmayacak buna inan..
Dün interetten bir yazı okudum, hamile kalma ile ilgili, bir tanesi de hayal kurmakmış, arada hamile olduğunuzu hayal edip içinizde bir bebeğin varlığını hayal edin diyordu yazıda, bu şekilde mutluluk hormonları artarak stres hormonları yok olurmuş, dün denedim yatağa uzandım, gözlerimi kapadım ve içimde minicik bir mercimeğin olduğunu hayal ettim, sanki işe yarıyor bu gün daha umutluyum..
yarisina kadar icer birakir 🙂
canim egitimci olmak icin seminara yazildim, bu ayin sonunda 5 gün hizlandirilmis seminara katilcam, eylül evde caliscam, ekimde sinava gircem....ba$ima dert aldim ama yinede seviniyorum :meri: