iyiyim gülüm benim gelirim ya sizden ayrı duramıyorum ki çok özlüyorum ne güel hepiniz hamişsiniz konuşucak çok şeyiniz inş rabbim bizede yaşatır bu güzel duyguları gerçekten çok zor beklemek ama çok şükür inançlıyım ve rabbim bir bildiğği vardır diymi
çok saol arkadaşım aslında regl günleri geldiğinde sancı yaşamak normalde ama bnm regl günüme yakın günler değl ondanda endişelendm sanırım Mevlam neylerse güzel eyler O na emanet meleğim Korusun hepimizinkileride cnmm
yok, artık ne zaman kasık ağrısı olduğu önemli değil, normalmiş her durumda. endişelenme.
benim kasık ağrılarım hamile olduğumu öğrenmeden 5-6 gün önce başlamıştı. ilk birkaç ay arada oluyor sonra geçer.
yok, artık ne zaman kasık ağrısı olduğu önemli değil, normalmiş her durumda. endişelenme.
benim kasık ağrılarım hamile olduğumu öğrenmeden 5-6 gün önce başlamıştı. ilk birkaç ay arada oluyor sonra geçer.
Kizlar bacak uyusmasi parmak uyusmasi normal mi ? benim bi iki haftadi rsabah kalkinca bacaklarim uyusmus oluyo bazen parmaklarim uyuysuyo karincalaniyo bi acayip oluyo. dr normal dedi ama ne biliym
çok sağol canım amiiiiiinnnnnn inşallah, darısı sanaaaaa hem de en güzeliyle inşallah
sen neler yapıyorsun canım
amiinnnn amainnn ohh ne güzel dualar aldım bak daha mutluyum şunda sizin sayenizde tatlım benim bende klomeni bitirdim sonucu bekliyorum geçen ay işe yaramadı bakalım bu sefer ne olcak her şeyin n hayırlısı inş
aminnn inş canım benim öyledir öyledir sen içini ferah tut rabbim yardımcın olosun bebişini sağ salim kucağina alıcaksın inş
amiinnnn amainnn ohh ne güzel dualar aldım bak daha mutluyum şunda sizin sayenizde tatlım benim bende klomeni bitirdim sonucu bekliyorum geçen ay işe yaramadı bakalım bu sefer ne olcak her şeyin n hayırlısı inş
Geçen buralardan uzak duracağını yazmışsın tatlım, ama burdasın, burda ol gitme bi yerlere bak burda hepimiz aynı bekleyiş içindeyiz, arkadaşlarımızın hamilelikleri ve bebeklerinin gelişimleri ile mutlu oluyoruz, özlerim seni gitmeeeeeee...
Kizlar bacak uyusmasi parmak uyusmasi normal mi ? benim bi iki haftadi rsabah kalkinca bacaklarim uyusmus oluyo bazen parmaklarim uyuysuyo karincalaniyo bi acayip oluyo. dr normal dedi ama ne biliym