Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

oy teyzesi yesin onu saol gülüm benim bende size çok dua ediyorum bütün hamişlerimize rabbim sağlıklı bebişller hayrlı doğumlar nasip etsin inş

çok sağol canım amiiiiiinnnnnn inşallah, darısı sanaaaaa hem de en güzeliyle inşallah
sen neler yapıyorsun canım

yok, artık ne zaman kasık ağrısı olduğu önemli değil, normalmiş her durumda. endişelenme.
benim kasık ağrılarım hamile olduğumu öğrenmeden 5-6 gün önce başlamıştı. ilk birkaç ay arada oluyor sonra geçer.

tmm cnm ii oldu bunu duymakk bnmde aynen öyleydii hatta kesin geldi demiştim yani tamamen regl belirtileri vardı hamşliği öğrenmeden önce

Kizlar bacak uyusmasi parmak uyusmasi normal mi ? benim bi iki haftadi rsabah kalkinca bacaklarim uyusmus oluyo bazen parmaklarim uyuysuyo karincalaniyo bi acayip oluyo. dr normal dedi ama ne biliym

slm herkeseeee, yeni bir hafta yeni bir iş günü çalışan arkadaşların p.tesi sendromsuz bir gün geçirmeleri dileklerimle gününüzü müjdeliyorum 😀

selam kurabiyem hoşgeldin

saol gülüm inşş öyledir tatlım Allahım sanada bu güzellikleri nasip etsin herşey dua ile

aminnn inş canım benim öyledir öyledir sen içini ferah tut rabbim yardımcın olosun bebişini sağ salim kucağina alıcaksın inş

amiinnnn amainnn ohh ne güzel dualar aldım bak daha mutluyum şunda sizin sayenizde tatlım benim bende klomeni bitirdim sonucu bekliyorum geçen ay işe yaramadı bakalım bu sefer ne olcak her şeyin n hayırlısı inş

Geçen buralardan uzak duracağını yazmışsın tatlım, ama burdasın, burda ol gitme bi yerlere bak burda hepimiz aynı bekleyiş içindeyiz, arkadaşlarımızın hamilelikleri ve bebeklerinin gelişimleri ile mutlu oluyoruz, özlerim seni gitmeeeeeee...

Kizlar bacak uyusmasi parmak uyusmasi normal mi ? benim bi iki haftadi rsabah kalkinca bacaklarim uyusmus oluyo bazen parmaklarim uyuysuyo karincalaniyo bi acayip oluyo. dr normal dedi ama ne biliym

canım hiç bilgim yok malesef.... dr normal dediyse tamam normaldir yani 🙂 altında başka şey arama.
hepimiz çok pimpirikliyizzzzz 🙂

ben çıkıym uzunii arkadaşlar verdiğiniz bilgiler içn teşekkürlerr aeolunn hepiniz

görüşürüz hoşça kal