Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

yeni gelenler hosgeldiniz, ben yine ofiste ayaklarim masada dalmisim 😀 patron uyucaksan kapiyi kilitle bari belediye baskanina yakalanma diyo hihi
oyyhhh siz 20li gebelik haftasinda beliniz agriyo benimki simdiden basladi ilerde yandim yerimden kalkamiycam bu gidisle

Son düzenleme:
çok yakındır hissedersin bugün yarın.ilk hareketinde pıt pıt pıt yapmıştı şimdi bayağı vuruyor yani

ioldu cnm bu sancilar regl sancisi agrisini gecmedigi sürecde sorun yok magnezyum aliyo musun? o cok iyi geliyodu bana

slm melekler nasılsınız bebeğin hareketlerinden bahsetmişsiniz bende size bi tavsiye cok dikkatlı dinleyin hareketleri ve uyudukları zamanı çünkü doğuncada aynı saate uyanıyorlar ve uyuyorlar

:meri:bel ağrısı başta oluyordu.benim ilk belirtim oydu hatta ilk 3 hafta bel ağrısından full yatmıştım geçti o ağrılar ama bu seferki gebeliğin ilerlemesinden olan ağrılar.kolay mı yani 381 gramlık bebiş taşıyoz şurda

hoşgeldin nurcum...
hiç korkma sadece dinlenmeye çalış. sırt üstü yat bol bol canım. oldukça normal, birkaç haftaya kadar geçer merak etme canım. ilk aylarda regl olamamanın sıkıntısı böyle kasık ağrıları şeklinde çıkarmış canım.

hoşbulduk canım yeni gelmedim ama sen uyuyordun herhalde 🙂 ya senin ağrılar o zaman hep olacak

çok yakındır hissedersin bugün yarın.ilk hareketinde pıt pıt pıt yapmıştı şimdi bayağı vuruyor yani

inşallah canımmmm o pıtları duyuyorum bazen

hoşbulduk canım benim iyiyim bebiş nasıl bakalım baya büyümüşdür diymi

çok şükür canım iyiyiz bakalım, gitgide büyüyor teyzesi... dualarım seninle canımmm