allaha çok şükür biz de iyiyiz, şimdilik sıkıntı yok. sadece çok sıcak ve bazen belim ağrıyor. bugün 20+5 olduk. sanırım ayın 14 ünde ayrıntılı ultrasona gidicem. böyle işte.
sen dur dahaaaaa 🙂 ben 13 haftalıkken sadece 1 kilo almıştım. sonra boğaz bir açılıyor tutabilene aşk olsun 🙂 sürekli acıkacağın dönemler geliyor canım.
sen dur dahaaaaa 🙂 ben 13 haftalıkken sadece 1 kilo almıştım. sonra boğaz bir açılıyor tutabilene aşk olsun 🙂 sürekli acıkacağın dönemler geliyor canım.
ben kendime inanamamıştım. ilk 3 ay hep midem bulanmıştı ve yediğim hiçbir şeyden tat almıyordum. sonra metabolizmam acayip değişti, valla kendimi tanıyamadım. sürekli acıkıyordum sanki midem kazınıyor gibiydi 🙂 şimdi de acıkıyorum ama öyle değil
canım bazı yiyecekler mide yanmasını arttırırmış, mesela simit hamur işleri falan. onlardan bir müddet uzak dur daha rahat olursun. ben poğaça yediğimde anlamıştım.
günaydın arkadaşlar nasılsınız meryemcim kendini üzme bebişin senin üzüntünden etkilenir allah yardımcın olsun gülüm .eminegelin gecmiş olsun cnm bende bir kac gündür bende senin gibiydim şükür bugün iyim
ben kendime inanamamıştım. ilk 3 ay hep midem bulanmıştı ve yediğim hiçbir şeyden tat almıyordum. sonra metabolizmam acayip değişti, valla kendimi tanıyamadım. sürekli acıkıyordum sanki midem kazınıyor gibiydi 🙂 şimdi de acıkıyorum ama öyle değil
canım bazı yiyecekler mide yanmasını arttırırmış, mesela simit hamur işleri falan. onlardan bir müddet uzak dur daha rahat olursun. ben poğaça yediğimde anlamıştım.
canim ne yersem yiyim öyle oluyor, sanki cok yemi$im gibi oluyorum 🙂
1 hafta öncesine kadar istahim hic yoktu, simdi istahim var, karim her saat acikiyor, bu seferde bu migde cikti. buda gecer elbet 🙂
canlarım hepinize slmm kızlar sabah 6da kasık ağrısıyla uyandım aynı regl olcak gibi çok korktum şimdi daha ii ama hala var biraz bugün 10+1 olduk normalmi bu tarz ağrılar nolur bişi söleyin sizdede oldumu hiç