arkadaşlar ben keseyi gördüm ama bebeğimi göremedik daha cuma veya pzt tekrar çağırdı doktor merak ediyorum kalp atışlarını ne zaman duyucam çok heyecanlanıyorum ya.bu gidişimizde duyarmıyız acaba....
kalp atışlarını benim dr um 8. haftada duyurmuştu, daha önce duyuramam bebeğe zararı olur dedi. genelde 7 ya da 8. haftada duyurulur. inşallah güzel güzel o atışlarını duyarsınız. inanamayacaksın
çok şükür iyiyim...teşekkürler
herkes hamileliğin 2. dönemi çok rahat olur derdi de ilk başlarda bulantı falan olunca inanmamıştım 🙂 hakikaten bu dönem rahat. son 3 ay tabiki ağırlaşınca biraz daha zor olacak
kalp atışlarını benim dr um 8. haftada duyurmuştu, daha önce duyuramam bebeğe zararı olur dedi. genelde 7 ya da 8. haftada duyurulur. inşallah güzel güzel o atışlarını duyarsınız. inanamayacaksın
kaç haftalık olduğunu netten hesaplayabilirsin.
kağan kocatepe nin sitesine bak, ben hafta hafta oradan takip ediyorum ve gerçekten çok bilgilendirici bir site.
arkadaşlar ben keseyi gördüm ama bebeğimi göremedik daha cuma veya pzt tekrar çağırdı doktor merak ediyorum kalp atışlarını ne zaman duyucam çok heyecanlanıyorum ya.bu gidişimizde duyarmıyız acaba....
oh oh ne güzel eminim için rahatlamıştır. bir yerde herkes haddini bilmeli. çok sevindim canım. umarım sözler havada kalmaz da icraat aynı olur.
gözünaydın o zaman 🙂
kesinlikle tam bir mucize....Allahın mucizesi takdiri. eşi benzeri yok bu duyguların. rabbim buradaki diğer arkadaşlara da en kısa sürede nasip etsin inşallahhhh
herkes hamileliğin 2. dönemi çok rahat olur derdi de ilk başlarda bulantı falan olunca inanmamıştım 🙂 hakikaten bu dönem rahat. son 3 ay tabiki ağırlaşınca biraz daha zor olacak
kaç haftalık olduğunu netten hesaplayabilirsin.
kağan kocatepe nin sitesine bak, ben hafta hafta oradan takip ediyorum ve gerçekten çok bilgilendirici bir site.
ben bulantım olunca elma yerdim, gerçekten çok iyi geliyor rahatlatıyordu, tavsiye ederim. ama sert tatlı elma.mide yanmasını arttırmamak için simit poağaça türü şeyler yeme. o da uzun sürmüyor. biraz sabır bakalım 🙂
ben de aynı şeyi düşünüyorum. vücut zaten alev alev oluyor iyiki son aylarım ve doğumum kışa gelecek. daha rahat geçer