Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

kalp atışlarını benim dr um 8. haftada duyurmuştu, daha önce duyuramam bebeğe zararı olur dedi. genelde 7 ya da 8. haftada duyurulur. inşallah güzel güzel o atışlarını duyarsınız. inanamayacaksın

aslında ben kaç haftalık olduğumuda bilmiyorum doktor bişey söylemedi bende heyecandan bütün soracağım soruları unttum.neyse daha var o zaman

kaç haftalık olduğunu netten hesaplayabilirsin.
kağan kocatepe nin sitesine bak, ben hafta hafta oradan takip ediyorum ve gerçekten çok bilgilendirici bir site.

w w w . g e b e l i k . o r g

ben 6+3te kalp atışını duymuştum ama karından değil bi de SATa göre 7+4tü geç yumurtladığım için.pazartesi görürsün inşaallah

oh oh ne güzel eminim için rahatlamıştır. bir yerde herkes haddini bilmeli. çok sevindim canım. umarım sözler havada kalmaz da icraat aynı olur.
gözünaydın o zaman 🙂
inşaallah sağol canım.

bulantılarım var canım sabahları çok oluyo bide mide yanması oluyorum.evet son 3 ay ağır ama allahtan yaza denk gelmicek bu sıcaklrada...

ayy evet ya ben de çok rahatım biraz bel ağrıları var bi de üzüntü stresten olan şeyler ama hamileliğin verdiği ekstra bişey yok
canım ya o günleri bir an önce görmek çok istiyorum.karnımın içinde bi kalp atacak ve benim bebeğimin kalbi bu.ya mucize gibi
kalp atışı bi mucize gerçekten bi de hareket edince de bambaşka bişey

kaç haftalık olduğunu netten hesaplayabilirsin.
kağan kocatepe nin sitesine bak, ben hafta hafta oradan takip ediyorum ve gerçekten çok bilgilendirici bir site.

w w w . g e b e l i k . o r g
ben de ordan takip ediyorum hep

bulantılarım var canım sabahları çok oluyo bide mide yanması oluyorum.evet son 3 ay ağır ama allahtan yaza denk gelmicek bu sıcaklrada...

ben bulantım olunca elma yerdim, gerçekten çok iyi geliyor rahatlatıyordu, tavsiye ederim. ama sert tatlı elma.mide yanmasını arttırmamak için simit poağaça türü şeyler yeme. o da uzun sürmüyor. biraz sabır bakalım 🙂
ben de aynı şeyi düşünüyorum. vücut zaten alev alev oluyor iyiki son aylarım ve doğumum kışa gelecek. daha rahat geçer