Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

bu arada teşekkür ederim canım hafta arasıyla benden önde gidiyosun peş peşeyiz yani🙂

aslında dr. uma sonsuz güveniyorum ve çok seviyorum 1 gün olsun kalbimi kırmadı ,ters bişeyini görmedim,ama annelik işte ,endişeleniyorum, netten de baktım şimdi ben 8. haftaya girdim (7+) ama dr. verdiği ölçüler 6+ ile uyumlu,ne biliym off 🙁

Herkese iyi aksamlar kizlar,ben geldim🙂
Sammy ha,ben söylemistim ben söylemistim😀

iyi akşamlar canım hoşgeldin...

kızlar selam,moralim bozuk 🙁(

canım yaaaa hiç canını sıkma.... önemli olan kalp atışını duymandı ki çok şükür duymuşsunuz. karından görünmemesi çok normal çünkü daha çok küçük. ben ilk kontrole 6 haftalıkken gitmiştim. dr direk vajinal muayene yaptı sebebini de şöyle açıklamıştı: karnından bakarsam daha bebek görünmez, yani çoookk uzakta kalır dedi ama alttan muayene bebeğe daha yakın demişti. o yüzden hiççç korkma tatlım. gayet doğal.
günler birbirini tutmayabilir. geç döllenme olabilir. dün ben kontrole gittim sata göre 20+1 ama ultrasonda 20+4 çıktı. böyle şeyleri takmaaaaa

canım dediğim gibi sadece geç yumurtlamadan oluşan geç döllenme başka bişi değil benim daha bi doktorum bile yok eski doktoruma gidemem işten çıktığım için özelm sağlık sigortası geçiodu ssk geçmiodu şimdi ssk geçen bi hastaneye gitmem lazım aslında bi doktorum var ama oda çok yoğun oluyo hatuna ilgi büyük valla

takmıym di mi?????
yok mu eski ultrasonlarını bi baksanıza 7. haftada yada 6. haftada kaç mm miş bebişleriniz*

ben de işten ayrıldım aynen sigortam bitti ama yinede değiştiremedim dr. mu, işsizlik maaşımla gidiyorum napıym,başkasına güvenemem mümkün değill

takmıym di mi?????
yok mu eski ultrasonlarını bi baksanıza 7. haftada yada 6. haftada kaç mm miş bebişleriniz*

takma tabiki... sadece çok erken olduğu için dr net göremedi.
canım ultrasonları biriktirdiğim yerde yok bulamadım, eşim yerini değiştirmiş sanırım.
şu anda evde yok, ben sana sonra söylerim. ilk muayeneye 6 haftlıkken gitmiştik ve 3,36 mm idi yanılmıyorsam

ben de işten ayrıldım aynen sigortam bitti ama yinede değiştiremedim dr. mu, işsizlik maaşımla gidiyorum napıym,başkasına güvenemem mümkün değill
ben zaten acıbademle gittiğim doktordan memnun değildim allahtan memnun olsam bide 100 lira vercem her muayeneye bide yol parası çünkü iş yerinin ordaydı benim asıl gittiğim bide mantarımı da tedavi eden doktor bizim evin burda bide ssk geçio artı opr değil yard doç ve başhekim yrdm buna güveniyorum yarın randevu almam gerekecek ama kaç gün sonraya verirler bilmiyorum bide bu kese ne zaman görünür ben merak ediyorum beni bilinçlendirin konuyla ilgili bu haftalarda nelere dikkat edicem neler yapıcam

canımsın yaa , sağol tatlım yazarsın özelden,bende rahatlarım biraccık.

e iyiymiş işte dr. un ona git sen hem doçentmiş.zaten kese 5+ da görünüyor anca işte randevu zamanına denk gelir, bende gidiyorum dr. uma ama ayarladım bu gün mesela temmuzda gittim ya verdim parayı o ay kaç kere gidersen git başka ücret almıyo, bende şöle yaptım bugün ayın 30 u zaten, 1 ay sonra gel dedi, bende Ağustosu atlattım eylülün 1 ine aldım , o gün de 1 ay sonra derse 30 una alıcam ekimi atlatıcam 1 aralığa alıcam 🙂)
nasıl plan ama, e napıym ayıptır sölemesi 130 lira yaa.

canım daha 4 haftalıksın, kesenin görünmesi biraz geç olabiliyor. bence hiç riske atma. 6. haftada ilk muayenene git. o zaman tam görünüyor. ben öyle yapmıştım.
kağan kocatepe diye bir doktorun nette sayfası var tavsiye ederim. ben bütün haftalarımı oradan izledim. gerçekten çok faydalı.

gebelik.org-->hafta hafta ve ay ay hamilelik dnemi belirtileri, doum, hesaplama - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan (Kaan) Kocatepe