Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

canım teşekkür ederim çok sağol çok düşüncelisin allah yüzümüzü kara çıkartmasın işl sağ salim hayırlısıyla nasip etsin işl umarım benim içinde herşey yolunda giderde sorunsuz bi hamişlik yaşarım allah senide bebişine bağışlasın canım

allahın izniyle inşallah herşey yolunda gider, sadece artık kendine çok dikkat etmelisin. sırt üstü yatarak bol bol dinlen canım, dinlen ki bebişin iyice yerleşsin.
inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.
aminnnn çok teşekkür ederim. eşine söyledin mi?

bu gün kontrolüm vardı,çok şükür rabbime kalp atışını gördüm,duydum, çok derinden duydum ama
karından görünmedi,diğer türlü bakınca görebildik, ben bu gün 7+4 olmalıyım sat a göre ama ultrasonda 6+6 çıkıyor, bebek 9.1 mm , kesede 28.5-12.5 mm , yani bir hafta gerideyim anlayacağınız dr. normal dedi ama benim cnm çok sıkıldı
bişiler söyleyin nolur çok sıkkın cnm
siz yazın ben namazı kılıp geliyorum hemen

valla canım bu doğrultuda en önemli şey doktora olan güvendir heleki kadın doğum doktorlarına sonuna kadar güvenmen gerekir şüpheli bi durum olsa zaten seni bu şekilde göndermezdi bırakmazdıki seni yumurtlaman 1 hafta geç olmuştur ondan geriden geliyosundur benim arkadaşımda 1 hafta geç yumurtluyo oda geriden geliyo 1 hafta sıkılma yanii