öyle gülüm.tamamen farklı.biz doğuluyuz biz bu konularda daha geri biliniriz ama biz çok özgür bi ailede yetiştik.onlar da tam tersi.geçen yazlığa gitttim görümcem aradı hemen sabahında hani başka yerde yatamıyordun da o yüzden gece bizde kalmıyordundiye hesap soruyor kendince.ona sormadan gitmişim ya eltime zoruna gitmiş
aaaa meryemcim ben anlattıklarından yola çıkarak eşini ve ailesini doğulu zannetmiştim. çünkü bu tür bağlılık ve davranışlar onlarda daha fazla görünür. vallahi şaşırdım.
boşver görümcenihiç de yüz verme, gelmek istedim ve geldim de. hesap mı vereceksin.
eşimi aradım görümcemlere gideceğimi söyledim.onun da gelmesini istedim.kızlarla konuşacam dedim.tamam dedi hiçbişey demedi.ben şimdi kızlara ne diyecem.hepsi de baskın karkterler ve ben artık konuşamayan sadece ağlayan bir insanım.eskiden ağlamayı bilmezdim.şimdi zavallı çaresiz bi insan oldum
eşimi aradım görümcemlere gideceğimi söyledim.onun da gelmesini istedim.kızlarla konuşacam dedim.tamam dedi hiçbişey demedi.ben şimdi kızlara ne diyecem.hepsi de baskın karkterler ve ben artık konuşamayan sadece ağlayan bir insanım.eskiden ağlamayı bilmezdim.şimdi zavallı çaresiz bi insan oldum
canım onlarla ilgili sıkıntılarını güzel güzel anlat...
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış.
bebeğinle ilgili ne kadar heyecanlı olduğunu söyle, alışverişi yapmak için ne kadar heyecanlandığını anlat canım. sizi kırmak istemiyorum ama bu işleri eşimle ikimiz halletmek istiyoruz de canım.
ama sakın ağlama! onlara karşı kendini neden güçsüz göstereceksin ki?
bu arada alışveriş için 7. ayı beklemene gerek yok. biz dün bebek arabasını ve oto koltuğunu aldık
canım benim yaa🙁
şimdi çok hassas bir dönemdesin ve bence konuşma.
Allah izin verirse çocuk doğduğunda (onun stresiymiş gibi) giydirirsin onlara. fazla üstüne de gelemezler. gelirlerse de sen de carlarsın veya ağlarsın. o zaman daha rahat olursun.
şimdi konuşup ta kendine ve bebeğine daha çok zarar verebilirsin.
canım onlarla ilgili sıkıntılarını güzel güzel anlat...
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış.
bebeğinle ilgili ne kadar heyecanlı olduğunu söyle, alışverişi yapmak için ne kadar heyecanlandığını anlat canım. sizi kırmak istemiyorum ama bu işleri eşimle ikimiz halletmek istiyoruz de canım.
ama sakın ağlama! onlara karşı kendini neden güçsüz göstereceksin ki?
bu arada alışveriş için 7. ayı beklemene gerek yok. biz dün bebek arabasını ve oto koltuğunu aldık
anlayışlı insanlarsa güzelce anlat tabi. sen daha iyi tanırsın. ama anlamayacak tiptelerse hiç bulaşma bence. onlar alırlarsa da alsınlar. sen de istediğini al. çifetr çifter olsun boşver. kıskananlar çatlasın🙂
bakalım ne yapacam.mantıklı düşünemiyorum bile artık.psikolojik destek almak istiyorum.eşim psikiyatra git psikolog için param yok diyor ben de psikoloğa gitmek istiyorum
anlayışlı insanlarsa güzelce anlat tabi. sen daha iyi tanırsın. ama anlamayacak tiptelerse hiç bulaşma bence. onlar alırlarsa da alsınlar. sen de istediğini al. çifetr çifter olsun boşver. kıskananlar çatlasın🙂