Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

evlendim 4 ay aynı mahallede oturduk.sonra başka yere taşındık.ama hala oraya geri taşınmamız için baskı yapıyorlar.düğünde herşeyi biz aldık.düğünden sonra 300 500 verdiler bize artık onu da vermiyorlar.ama başından beri üstüme başıma bana sormadan bişeyler alıp duruyorlar zevkim olmadığı halde.bazen market ihityacımızı bize sormadan görüyorlar.eşim de onlarla aynı kafadan.istemiyorum artık ne bişey alsınlar bana ne de bana karışsınlar.3 bekar görümcem var eşimden büyük.ama ne olursa olsun ben de 27 yaşında kadınım.hele de çocuk gelişimi konusunda bana karışmasınlar ben eğitimini aldım.

ooo dur kiz nereye, onlar kacsin 🙂 canim sabret elbet düzelir. hic birsey düsünme o tatli tonton fistik lokum bebeyini düsün.... hic birseyin seni üzmesine isin verme...

üfff eski zihniyet insanlar hayret birşey...
iyilik yaptık zannediyorlardır eminim. onlara ne senin ne giyeceğinden ya da ne yiyeceğinden. düğünde herşeyi siz aldınız madem niye hayatınıza burunlarını sokuyorlar?
ben de acaba maddi bağımlılığınız mı var dedim. yokmuş o zaman herkes kendi yoluna. hadi market neyse de giyim konusunda hiç kimsenin zevki birbirine uymaz.
canım siz baştan engel olmadığınız için artık malesef böyle devam eder.
baştan hayır deseydiniz, bu duruma gelemezdiler.
ama en büyük iş kocanda...
kimi görümce iyidir kimisi kötü bilemiyorum. ama dediğin gibi sen de küçük değilsin.

hayatımda böyle şey görmedim.nasıl yapacam nasıl davranacam bilmiyorum.aileme yansıtmadım hiçbişey.zaten söylesem birine sana alışveriş yapıyorlar nesi kötü diyorlar.bana kendilerince yardım ettikleri için hayatıma da karışıyorlar.ya geçen deterjan almış göndermiş.nerden çıktı diyorum.tüllerini yıkarsın.hiç yıkadın mı diyor.ya ben kaç kere yıkadım o tülleri onlara mı soracam.eşim de ertesi gün şu tülleri çıkar da yıkayalım diyor bana.ben de başkası karışmasın hayatıma ben bayramda yıkayacam temiz tüllerim diyorum.eşim de hiç yıkamadın ki tülleri diyr.yıkadım ben kaç kere diyorumbilmiyordum diyor.gel de deli olma

oooo senin eşin ailesinin kulu olmuş resmen...
bir ara az da olsa benim de eşim böyle davranmak istedi ama ben onu engelledim
annendir, babandır seversin anlarım ben de sevip sayarım ama biz evlendik artık hayatımızda önce biz gelmeliyiz dedim. benim için önce sen sonra ailem, senin için de öyle olmalı dedim. çok şükür anladı.

ooo dur kiz nereye, onlar kacsin 🙂 canim sabret elbet düzelir. hic birsey düsünme o tatli tonton fistik lokum bebeyini düsün.... hic birseyin seni üzmesine isin verme...
ya valla her an çıkıp gidebilirim çünkü eskiden sineye çekebiliyordum.zamanla düzelir diye.hamilelikten beri çıldırıyorum böyle durumlarda

ya çok iyiler gerçekten.ama bu iyilik bana kötülük oluyor.eşimde bitiyor iş.bizim ayrı aile olduğumuza alışamadılar daha

ya bazen anlatıyorum anlıyor ama o da onların kafasından ne de olsa.geçen gün söz verdi onları karıştırtmayacağına yine aynı davrfanıyor.onları sevip saydığımı da biliyor ama o böyle davrandıkça onlardan da uzaklaşıyorum.biz daha hiç kedimiz için tartışmadık ama her kavgamız ailesi yüzünden oldu