slm senagul sımdı wc ye gırdım cok az acık renklı kan geldı henuz kan testımıde almadım adetımden bır hafta gecmıstı ve hamılelık belırtılerını hepsını yasıyodum acaba ustune lekemı geldı cıldırcam ya moralım cok bozuk
slm senagul sımdı wc ye gırdım cok az acık renklı kan geldı henuz kan testımıde almadım adetımden bır hafta gecmıstı ve hamılelık belırtılerını hepsını yasıyodum acaba ustune lekemı geldı cıldırcam ya moralım cok bozuk
düzenli adet görüyorsan 1 hafta gecikme çok.bir an önce test yapman gerekir ya da kanamanın devam edip etmeyeceğini ki o da çok sıkıntılı bi bekleyiş.belirtileri pek takma derim
slm canım miktarı önemli takip et bakalım üstüne görme veya yerleşme kanıda olabilir.1 hafta geçmiş test alsana artık.belki normal adet yani herzamanki gibiyse normal adettir.
duzenlı goruyodum evet ıkı gun once doktora gıtmıstım suphelenmıstı keseyı gormem lazım demıstı kan testı vermıstı sonucunu bıle almadım henuz bıraz oncede hafıf bır kanama oldu sızce nedır kızlar ya
canımtes almıstım onlarca kmınde cıkmadı kımınde ıkıncı cızgı sılık cıkmıstı sonrada doktora gıttım ıste tam goremedı bır hafta sonra gel keseye bakarım demıstı bırde kan testı yapmıstı sonucunu almadım dah ama dıger hamılelıgımde boyle bırsey olmamıstı kanama falan ıste ya cok korkuyorum adet olmus olmaktan ama hıc karnım agrımıyor
duzenlı goruyodum evet ıkı gun once doktora gıtmıstım suphelenmıstı keseyı gormem lazım demıstı kan testı vermıstı sonucunu bıle almadım henuz bıraz oncede hafıf bır kanama oldu sızce nedır kızlar ya