Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

benimki mecburiyetten cok oldu, hani tekmeleyecek kadar büyüseydi arada tekme atar ohh tmm bebegim iyi derdim simdi sadece belim bide kalcam agriyo okadar kasik agrilarimda kesildi o tedirgin ediyo
gecmiş olsun cnm şimdi iyimisin .bende cok girdim utrasyona düşük tehliken vardı benimde kalcam ve belim cok agrıyor doktor kalcanla ilgili sorunun olabilir dedi sen doktora sordunmu agrıların ne zamana kadar devam edecekmiş

Az değil canım, ultrasona özellikle her gttiğinizde girmeyin, hamilelik süresince 3'ü geçmemesi gerekiyormuş..

dra gidip görünmedim hani kac haftadir yatiyordum gecen hafta basladim ise kaslarla fln alakali olabilir dedi gecmeyince düsük dozda kalsiyum al dedi. yarin kontrolüm var soracam yine okadar kötükü yarim saatte bi kalkip iki adim atmazsam kasilip kaliyorujm resmen

evet cnm kasılmalar cok kötü ben iş yerinde öyle sürekli oturursam kalktıgımda oldugum yerde kalıyorum doktor kasılmalar için ilaç veriyor söyle doktoruna inş güzel haberler alırsın yarın cnm tekrar geçmiş olsun