T tatlı cadım Yeni Üye Üye 29 Temmuz 2010 #10.651 mrs m.' Alıntı: kızlar doktorumu aradım kontrole gitmem gerekiyormuş. bugün öğleden sonra için. o yüzden çıkmalıyım. öptüm sizi hoşça kalın. Genişletmek için tıkla ... tamam canım gelınce yaz olurmu....guzel haberlerını beklıyoruz....
mrs m.' Alıntı: kızlar doktorumu aradım kontrole gitmem gerekiyormuş. bugün öğleden sonra için. o yüzden çıkmalıyım. öptüm sizi hoşça kalın. Genişletmek için tıkla ... tamam canım gelınce yaz olurmu....guzel haberlerını beklıyoruz....
CaRiZmA Vip Melek Üye 29 Temmuz 2010 #10.654 oyhh eminedeki yogunluk bana geldi üff ne gün ama... yok cn aksam 5te randevusu sen gittin mi?
M meryem214434 Aktif Üye Üye 29 Temmuz 2010 #10.656 ben gittim herşey yolunda 4d ultrasondu ama siyah beyazdı.her zaman baktığı ultrasondu.bebek çok iyiymiş.381 gram olmuş teyzesi
ben gittim herşey yolunda 4d ultrasondu ama siyah beyazdı.her zaman baktığı ultrasondu.bebek çok iyiymiş.381 gram olmuş teyzesi
CaRiZmA Vip Melek Üye 29 Temmuz 2010 #10.658 LALEZAR' Alıntı: slm herkese, nasılsınız arkadaşlar.. Genişletmek için tıkla ... slm hg cnm cok sükür sen nasilsin. meryem214434' Alıntı: ben gittim herşey yolunda 4d ultrasondu ama siyah beyazdı.her zaman baktığı ultrasondu.bebek çok iyiymiş.381 gram olmuş teyzesi Genişletmek için tıkla ... aa neden siyah beyaz, aman iyi olsunda oyy masallah kocaman olmus ya 🙂
LALEZAR' Alıntı: slm herkese, nasılsınız arkadaşlar.. Genişletmek için tıkla ... slm hg cnm cok sükür sen nasilsin. meryem214434' Alıntı: ben gittim herşey yolunda 4d ultrasondu ama siyah beyazdı.her zaman baktığı ultrasondu.bebek çok iyiymiş.381 gram olmuş teyzesi Genişletmek için tıkla ... aa neden siyah beyaz, aman iyi olsunda oyy masallah kocaman olmus ya 🙂
LALEZAR Daimi Üye Üye 29 Temmuz 2010 #10.659 meryem214434' Alıntı: hg lalezar mimoza Genişletmek için tıkla ... h. buldum, nasıl gidiyor ..
LALEZAR Daimi Üye Üye 29 Temmuz 2010 #10.660 CaRiZmA' Alıntı: slm hg cnm cok sükür sen nasilsin. aa neden siyah beyaz, aman iyi olsunda oyy masallah kocaman olmus ya 🙂 Genişletmek için tıkla ... İyidir canım, işte yumoşları bekliyorum az kaldı :kızılötesi:
CaRiZmA' Alıntı: slm hg cnm cok sükür sen nasilsin. aa neden siyah beyaz, aman iyi olsunda oyy masallah kocaman olmus ya 🙂 Genişletmek için tıkla ... İyidir canım, işte yumoşları bekliyorum az kaldı :kızılötesi: