Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

evt gurulu bir sivasliyim 🙂 ama ne yazikki gurbetteyiz bende cok özlüyorum sivasi, kalsiyum destegi evt oda önemli ben yatmadan bi bardan süt iciyorum ofise gelincede yanima yogurt aliyorum

hoşbulduk canım ben de iyiyim sağolasın, terlemeye devam işte 🙂
sabret canım ya vantilator falan varmı kısık ayarda acabılrsın fazla olmadan yanı.....bızım burası bugun esıyor bırde benım ev yuksekte yayla gıbı gel bana🙂püfür püfür ben senı havalandırırım.....
canım bırde sana bırsey soracagım....bulantıların ne zaman hafıfleyıp bıtmıstı?bız 11.hafataya gırıyoruz ve son ıkı gundur bulantı yok gıbı....sımdı olmayınca panık yaptım sorun mu var acaba dıye?kontrolumede bır hafta var gıtmek ıstemıyorum zamanı gelmeden....normaldır degılmı?

canım sabır taşı oldum valla 🙂 vantilatör var ama bütün pencereleri açtım essin diye hiçççç. göğüslerim bile yanıyor. bu aya kadar hiç böyle olmamıştım. 4,5 aydan itibaren yanıyorum.
ayyyyyy ne güzel olurduuuuu hem havalanırdım hem iki sohbet ederdik 🙂
canım bulantılarım 12. haftada biraz rahatlamaya başladı ama tam değil. tam rahata erdiğim dönem neredeyse 16. haftayı buldu. ara ara olmayabiliyordu korkma. bugün iyiysem yarın berbattım. korkulacak birşey yok. hamilenin günü gününü tutmazmış. belki de senin bulantıların daha önce bitecek ne güzel işte. normal normal sıkıntı yapma canım.

allah yardımcın olsun canım evet zor bu aylar keske bırazdaha serıne denk gelseydı rahat olurdun.....dıkkat et üşütme de... artık o ter cıkacak su zaten ıcıyorsundur bol bol ıyı tarafı bu ıste🙂bunun ıcınde ben sana ıyı bır sey buldum bak
sagol canım ıcım rahatladı bıraz...haftayı ıple cekıyorum...
valla pencerenın onune oturturdum senı ohhhhh gıtmek ıstemezdın.....yakın olsaydık keske hakkaten....

aminnnn evet yaaa yazza gelen hamilelikler hakikaten çok zormuş bunu anladım ve şükrettim iyi ki hamileliğimin son dönemleri değil, şimdi hiç dayanamazdım. en az 2 litre su içiyorum.üşütür müyüm bilmiyorum sıcak diye incecik giyiniyorum ama terlik giyiyorum 🙂

içini rahat tut, dert edeceğin birşey değil gerçekten. 12. haftada benim de rahatlamıştı ama dr bu haftadan itibaren demir ve vitamin ilacı verdi. o ilaçlar beni mahvetmişti. alışmak zor oldu çünkü beni daha da bulandırdılar. 14. haftada daha da rahatlamıştım. o bir haftada gelmez haaaa 🙂 inşallah yolunda gider. ayyyy çok güzel olurdu.