sagol cnm bende iyim şükür .gözün aydın 3 yegenlerin geliyor teyze oluyorsun ne güzel.bebekler büyüdükce agrılarda artıyor saglıklı olsunlarda her agrıya katlanıyoruz valla
ıyıyım bende canım sagol dun cok kotuydum dıs agrısından mahvoldum doktor normal dedı hatta dogana kadar devam edermıs bu durum dıs etım sıstı ve aksam da dıs agrısı....omrumden omur gıttı....
ıyıyım bende canım sagol dun cok kotuydum dıs agrısından mahvoldum doktor normal dedı hatta dogana kadar devam edermıs bu durum dıs etım sıstı ve aksam da dıs agrısı....omrumden omur gıttı....QUOTE]
oyy dis deme bende 2 gündür cekiyorum disim agriyo saniyorum ama dis etinde sorun aksamlari geliyo agri ölecek gibi oluyorum. ben süt iciyorum bide isten cikinca dis etlerini rahatlatan bi dis macunu bulursam alcam.
hee bide tuzlu suyla gargara yapiyorum
oyy dis deme bende 2 gündür cekiyorum disim agriyo saniyorum ama dis etinde sorun aksamlari geliyo agri ölecek gibi oluyorum. ben süt iciyorum bide isten cikinca dis etlerini rahatlatan bi dis macunu bulursam alcam.
hee bide tuzlu suyla gargara yapiyorum
ıyıyım bende canım sagol dun cok kotuydum dıs agrısından mahvoldum doktor normal dedı hatta dogana kadar devam edermıs bu durum dıs etım sıstı ve aksam da dıs agrısı....omrumden omur gıttı....
ıyıyım bende canım..uzun zamandır gorusemedık.....işe devam degılmı?nasıl gıdıyor bır sorun yok degılmı?