Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

yok canim dogal yoldan, bilmem kac milyonda olcak birsey oldu, hem dogal yolla ücüz hemde kizlar tek yumurta erkek tek yumurta ücüzü 🙂

ayy ne süper masallah, boraz yorucu olur 3 bebek ayni anda ama olsun 🙂
sagol cnm bende iyim şükür.inş güzel haberlerle gelirsin yarın cnm melegini göreceksin ne güzel

insallah cnm ikili testimizide yapalim icim rahat eder ins temiz cikar
selam kızlarrr nasılsınız ?????

slm tskler cnm seni sormali

slm tskler cnm seni sormali
ıyıyım bende canım sagol dun cok kotuydum dıs agrısından mahvoldum doktor normal dedı hatta dogana kadar devam edermıs bu durum dıs etım sıstı ve aksam da dıs agrısı....omrumden omur gıttı....

slm cnm hg şükür iyiz sen nasılsın
ıyıyım bende canım..uzun zamandır gorusemedık.....işe devam degılmı?nasıl gıdıyor bır sorun yok degılmı?

evet gargaralar fayda edermıs benımde acayıp kabardı dıs etlerım....ama gece uyutmadı hanı bende kalsıyum ıhtıyacını karsılamaya calısıyorum ama olabılıyormus demekkı yınede....bu arada sıvaslıymıssın okudum gecmıs sayfalardan...ben orda 4 sene yasadım bılıyormusun?ve hayatımın en guzel 4 senesıydı lıseyı orda okudum hala adını duydukca ıcımın tuhaf oldugu bır yerdır:🙂

gecmiş olsun cnm .işe devam ediyorum cnm arada doktor rapor veriyor dinlenmem için öyle geciyorum işte bir sorun yok şükür şimdilik