Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

haftada birmi? ben 4 haftada bir gördüyorum, 🙂 bakalim bundan sonraki randevuyu ne zaman vercek.

hesap konusunda birsey diyemicam 🙂

hmhm haftada bir, alismis kudurmustan beter derler ya, hatta esim en son dra gidince pardon dr hanim esimi doguma kadar ise alsaniza hergün kontrol edersiniz oda rahat eder bende dedi rezil etti beni 😀

hmhm haftada bir, alismis kudurmustan beter derler ya, hatta esim en son dra gidince pardon dr hanim esimi doguma kadar ise alsaniza hergün kontrol edersiniz oda rahat eder bende dedi rezil etti beni 😀

ahhh keske öyle birsey yapsalarda her gün girsek ultrasona 🙂
benim doktorun asistanida hamile, ayy kizi acayip kiskandim... ultrason, ctc hergün elinin altinda 🙂

alman sitesine baktim 12+0 birinci trimester bitti düsük tehlikeside azaldi diyolar, hayirlisi bakalim

burda bi kac yer buldum yoga 14.hafta, jimnastik bi kac hafta daha gec. yarinki randevuyu bi atlatimde, bi karar verip yazilim bi yere, doktorada bi sorcam bakalim.

10 haftadan sonra gebelik stabil sayiliyormus 12 haftadan sonrada dedigin gibi düsük riski cok azaliyor...

saol cnm, emine senin 1.trimester testini baya erken yapmislar 4 haftadir dra gitmiyorsan?