canim i$ler yogun birazda onlarla ugrasiyorum.... ee nasilsin bakalim , aralarda okudum biraz rahatsizmisin galiba (sendin demi o, hafiza biraz baliklastida 🙂 , gecmis olsun, kendine dikkat et...
yüzme kursu var bizim burda oraya gittim.doğumda kolaylık olur diye.başvuru çok olduğu için sırayla alıyorlar.sıra ne xaman gelir belli olmaz.ramazanda da kapalıymış.sonrasında da ben gidemem artık herhalde 🙁
yüzme kursu var bizim burda oraya gittim.doğumda kolaylık olur diye.başvuru çok olduğu için sırayla alıyorlar.sıra ne xaman gelir belli olmaz.ramazanda da kapalıymış.sonrasında da ben gidemem artık herhalde 🙁
offf hemde ne heycan... icim icime sigmiyor... babasida yarin ilk defa canli görcek...
benim bebek daha tam duymuyor ama ben yinede söylüyorum, Söyle dur böyle durda cinsiyetini görelim diye 🙂 ama hic umudum yok...
ya yüzmeye okulda sorla götürüyorlardi, ordan bi giciklik kaldi 🙂 ama bebek dogduktan sonra anne bebek yüzme kursuna gitmeyi düsünüyorum.
ben aslinda hamile kalmadan pilates yapiyordum, simdide yogaya düsünüyorum ama bilmiyorum yaa ... cumaya kadar karar verip yazilirim biyere...