Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

evet... artık çok fazla uğramayacakmış. dr u öyle söylemiş. burada olunca etkileniyorum üzülüyorum dedi.

Dr.'un burasını mı anlatmış, nasıl tepki vermiş dtr ne demiş...
Valla üzülüyoruz ama, bir yandan da seviniyoruz, sizlerin gelişimini izlemetde mutlu ediyor, ahh canım niye kendini yıprattı ki bu kadar kıyamam ben ona...

zannetmiyorum.... ama dr sadece bebek mevzularından uzak dur demiş. burası da biliyorsun baştan aşağı bebek mevzularının olduğu yer. sanırım biraz uzaklaşmak ona iyi gelecek.

ayy cok sevindim iyi olmanıza cnm teyzesi yesin onun ellerini akıllı akıllı yatıyor hemi annesi .bende cok terliyorum yanıyorum işte olmasam sorun degil işte olunca daha biraz daha insan bunalıyor.saglıklı birşekilde dünyaya gelsinlerde buna da razıyız cnm

Sağol ranacım, idare ediyorum işte, valla hep benimde adet öncesi falan ağrıma olurdu da bu sefer biraz uzun sürdü, kistim allaha şükür, belki üşütme olabilir ona bişi diyemem, çünkü dün epey bir gaz gibi olurya öyle sancı çektim...

zannetmiyorum.... ama dr sadece bebek mevzularından uzak dur demiş. burası da biliyorsun baştan aşağı bebek mevzularının olduğu yer. sanırım biraz uzaklaşmak ona iyi gelecek.

Ona iyi gelecekse tabikide uzalaşsın... ama şahsen ben duramam sizlere öyle alıştım ki, hayatımın bir parçası oldunuz, interneti açtığımda ilk baktığm yer burası oluyor, yeni hamiş varmı, sizlerden bi gelişme varmı falan... Banada aksine burası iyi geliyor...

üşütmeden dolayı gaz sancısıda olabilir.1'de yaz diye kendimize dikkat etmiyoruz.özellikle ayaklarımızı,belimizi çok üşütüyoruz.kendine dikkat et canım.Rabbim şifanı versin.

çok şükür sıkıntı yok bakalım. bu haftanın özelliği bebek yeni doğduğu halde olurmuş. yani uyuyup uyuyup uyanırmış. yavaş yavaş büyüyorlar. inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız.
iş yerinde öyle yanmak daha da zor olsa gerek. ben yaz tatili sebebiyle evdeyim ama evde bile sıcak çekilmiyor. allah yardımcın olsun. inşallahhhh.

öyle miiii allah hayırlı kararı versin inşallah gönlünüze göre olsun. inşallah kiraya gerek kalmadan evinize çıkarsınız.

ben buraya girmeden önce sırf bu sıkıntı bende varmış gibi düşünürdüm.bu muhakkak hepimizde oluyordur.ama buraya girdikten sonra 1 rahatlama oldu.samimiyetler,muhabbetler,aynı sıkıntıları burdaki herkesin yaşaması.....
en önemlisi dua.ama ilk başta listede olupta günümün geçtiği zamanlarda çok üzülürdüm.şuan onada alıştım.çünkü ortam güzel.