Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

gecmiş olsun lalezar neyin var cnm

Sağol canım, karamsar olmaktan bende nefret ediyoum, ama arada elimde olmuyor valla, işte bi trip yapıyorum öylesine geçiyor sonra 🙂
Yaaa ne diycem benim sol yumurtalığım adetten öncesinde başladı ağrımaya adetim bitti, yumurtlama günüm yaklaşıyor hala ağrı gibi sızlama oluyor, öncesinde adet olucam dedi ondandır dedim, adet oldum geçmedi, şimdi de yumurtlamadandır diyorum ama bilmiyorum valla... Birde göbek deliğimin haman sol alt kısmı arada orası da ağrı yapıyor...

iyim mrs.m bebişde iyi şükür ayın 11 de kontrolüm var inş cinsiyetini ögreneceğiz. sen nasılsın bebiş nasıl iyi gidiyordur inş

iyi olmanıza sevindim maşallah....
oooo ne güzel, inşallah gösterir de öğrenirsiniz hadi bakalım.

kızım iyi çok şükür, annesini çok üzmüyor. ama çok terliyorum şimdilik tek sıkıntım bu. her yerim alev alev. bir ara rahatlıyorum bir ara yanıyorum. neyse bunlara şükür değil mi? allah hayırlı evlatlar versin inşallahhh

canım adet öncesi geç yumurtlama diye yorumlanabilirdi ama adetin bitmiş ve hala devam ediyormuş. bilemedim valla. yoksa bu ay çok mu yumurtladın ya da yumurtlayacaksın 🙂
canım biraz daha bekle geçmezse mutlaka dr a görün. allah korusun da farklı birşey olabilir.

Geçen ay dr a gitmiştik, kürajdan sonra bütün testlerimi yapıp muayene etmiş herşey normal demişti, neyse geçmezse yine de bi gideril olmadı..

merhaba canlar,nasılsınız.
LALEZAR,benimde sol yumurtalığım(kasığım) çok ağırır.özellikle adetten önce daha çok ağırır ama benimki PKO'dan dolayı ağırır.1'de iltihap olduğu zaman daha çok ağırır.üşütmektende çok ağırır.tatilde üşütmüş olmayasın.