Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

slm kızlar nasılsınız. ayşegülcüm canını sıkma gülüm bende senin durumundaydım şükür allaha hiç ummadığım anda meleğim geldi darısı senin ve isteyen herkezin başına dualrımız sizinle cnm üzülme tmm

evet çok yeni canım benimde yolu yarıladığım günler gelecekmi acaba.işallah dikkat ediyorum bebişime allah hepimize yardım etsin.

canım hoşgeldinnnn.... evet yayınlanmadı sanırım. nasılsın bugün?

H. buldum tatlım, daha iyiyim bugün, dedeğim gibi üşütme kaynaklı idi sanırım çünkü bugün biraz öksürüyorum ve boğazım hafif yanıyor...
Abimler geldi akşam yeğenlerim falan, tayinleri çıktı van'da idiler, ankaraya tayin oldular, abimin d.günüydü ayrıca dün kutlama falan yaptık biraz stresim gitti, yeğenlerimi falan görüncede işte, daha iyi hissediyorum şimdi...

selam hoşgeldinnn, nasılsın mimoza bebişin nasıl? haklısın hepimiz aynı durumlardaydık. ben de herkese dua ediyorum.

evet çok yeni canım benimde yolu yarıladığım günler gelecekmi acaba.işallah dikkat ediyorum bebişime allah hepimize yardım etsin.

gelir gelirrrrrr 🙂 zzaman o kadar hızla ilerliyor ki anlatamam. sadece ilk 3 ya da 3,5 ayını çok dikkatli geçir yeter.

iyi olmana sevindim canım.. hımmm hastalık belirtilerini vermiş. dikkat et, gerekirse dr kontrolünde ilaç kullan.
ooooo ne güzel aile buluşması olmuş 🙂 batıya gelmelerine sevindim. oh ohh mutlu yıllar abine. sana çok iyi olmuş bu kutlama. çok mutlu oldum canım kendini iyi hissetmene.
hıh şöyle o eski neşeli lalezar geldiiiii holeyyyy 🙂

iyi canım bulantılar başladı yavaş yavaş.rahatsızlanmışın geçmiş olsun canım.

Hımm evet biraz, çok kötü değilim geçer canım sağol...
Evet o bulantıyı biliyorum, hamile kaldığımı öğrenmeden önceki gece sabaha kadar uyuyamamıştım, sağdan sola dönerken mahvediyordu, Allah kolaylık versin, aralarda leblebi ve yağsız, tuzsuz patlamış mısır ye, iyi gelir, çok değil ama 3-4 tane at ağzına..