kız beni de duygulandırdın yaaaa 🙁((
nolur üzülmeyin. rabbim gerçekten zamanını biliyor, inşallahhhhhh sizlerin de güzel haberlerini burada verip bayram havası gibi kutlayacağız allahım inşallahhhhhh.
canım benim çok saol duygularımı anlaman çok güel moral verdi gerçekten rabbimm zamanını biliyo çok haklısın aynen katılıyorum sana inş bu zor acı günlerde geçicek canım benim desteğin için saol gerçekten dost sunuz en sevdiklerim bile beni anlamıyolar buda beni, sinir ediyo ama artık aliştım beklemiyorum canımm allaha bıraktım bol dua ediyorum sizinde yanımda olduğunuz için kendimi bırakmıyorum sizi çok seviyorum hemnde çok
inan bizi birbirimizden başka kimse anlayamazzzzzz... çünkü çevremde beni de anlamayanlar vardı. tatlım bekleme zaten, beklemediğin bir an çıkıp gelecek senin nazlı meleğin. o zaman çok daha tatlı olacak inşallahhhh. tabiki sakın kendini bırakma, her zaman yanındayım canım benim. ben de seni çok seviyorummmmmm
Elisev...................................23 Temmuz
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi
dileğimmm ........................1 Ağustos yıldız_azeri.......................3 Ağustos Sabırsızım.........................5 Ağustos Dentnurse..........................7 Agustos duygum_06 .......................8 Ağustos sılam_nisa ....................... 8 Ağustos Ecce ..................................14 Ağustos Lalezar...............................16 Ağustos İzgil....................................17 Ağustos Lara....................................19 Ağustos Ranagül.............................21 Ağustos Lovely ................................25 Ağustos
2009 ANNE ADAYLARI<v>
Sultan ............................... 26 Kasım (Anne adayı süperrrrrrrrr) askısı ..................................... Kasım (Anne adayı süperrrrrrrrr) merve_16 ............................... Aralık (Anne adayı süperrrrrrrrr) yazesintisi ....................... 14 Aralık (Anne adayı süperrrrrrrrr)
<v></v>2010 ANNE ADAYLARI <v></v>
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ................................ 2-3 ocak (Anne adayı süperrrrrrr) Kelebeğim ................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) biza ....................................... 22 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) umutsuz_reyhan ................. 29 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) Esila .......................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ..................................... 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr) Selzeh .................................... 20 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Nisan ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ........................... 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) <!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs .............................. Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Mayıs ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği ........................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --> daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><o😛></o😛> Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm....................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrr) unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) Tatlı cadım ....................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrr) berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
TEMMUZ ANNE ADAYLARI Bilgemelek ......................... 06 Temmuz</v>(Anne adayı süperrrrrrrrr) Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr) Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
iyiyiz teşekkürler, sadece çok terliyorum... hem de inanılmazzz. bir de dışarı çıksam nolur acaba 🙂 bugün tam 20 haftalık olduk, çok şükür yolumuz yarılandı.
senin daha çok yeni, kendine çookkk dikkat et. bol bol sırt üstü yatıp dinlen. sonra gerile gerile sırt üstü yatamayacaksın zaten 🙂