Mimoza Çiçeği ...................... 1 Mayıs duygum_06 .......................... 5 Mayıs azade ................................. 6 Mayıs
:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi:hıms:
tweety8378 .....................7 Mayıs Ayşegülll ........................8 Mayıs bilgemelek .....................9 Mayıs gül melek .......................10 Mayıs pembedüş .......................12 Mayıs lara ............................... 14 Mayıs sabırsızım ...................... 14 Mayıs nisa27 ............................ 15 Mayıs Japonica ....................... 15 Mayıs Tatlı cadım ................... 16 Mayıs dileğimm ...................... 16 Mayıs Queeny .......................... 16 Mayıs Şehnaz ........................... 20 Mayıs dentnurse ......................20 Mayıs Nur85 ............................20 Mayıs sevgi55 ..........................20 Mayıs Sevilay76 ......................25Mayıs Ayyüzlü .........................30Mayıs
2009 ADAYLARI ANNE
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(Eylül anne adayı süperrrrrrr)
eboş ..................................... 22 Eylül(Eylül anne adayı süperrrrr)
Vahide-m ............................... Eylül (Eylül anne adayı süperrrrrrrrr)
@ Şk_meleĞ !......................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr)
hoşbulduk canımm
olsun ne olacak bu arada sen hep çevrimdışı görünüyorsun farkında mısın? ben seni yok zannetmiştim. iyiyiz bakalım biraz karnım ağrıyor.
canım biraz karnım ağrıyor bir de bugün akıntım oldukça koyu hatta hafif kırmızımsı gibiydi. aslında öyle regl gibi değil tam kırmızı da değil çok açık ama yine de üzüldüm. olabilirmiş normalmiş ama allahımmmmm inşallah şu tehlikeli dönem bir an önce geçer ve rabbim inşallah bebeğimi sağlıkla bana bağışlar
hoşbulduk canımm
olsun ne olacak bu arada sen hep çevrimdışı görünüyorsun farkında mısın? ben seni yok zannetmiştim. iyiyiz bakalım biraz karnım ağrıyor.
canım biraz karnım ağrıyor bir de bugün akıntım oldukça koyu hatta hafif kırmızımsı gibiydi. aslında öyle regl gibi değil tam kırmızı da değil çok açık ama yine de üzüldüm. olabilirmiş normalmiş ama allahımmmmm inşallah şu tehlikeli dönem bir an önce geçer ve rabbim inşallah bebeğimi sağlıkla bana bağışlar
canım benım allahım bebısını korusuunnnn...sen dınlenm yorma kendını normal tabı yanı bende oyle duydum....sakın stres yapma bunu olurmu?benımde kasık bolgemde agrı var ve belım agrıyo anlamadım bugun neoldu....
canım benm hiç üzme sıkma kendini inşallah RAbbim ömür vermişse sağlıkla devam edicek biz dua edelimm bebişin sana sıkıca tutunsun inş annesii ama sende moralini bozma hiççç Rabbim korusunn inşş