canım ben 15 aylık evliyim son 3 aydır istiyoduk bu ay hamile olduğumu öğrendim.aslında benim için en belirgin adet ağrım her ay olurdu olmadı hiç ordan ve göğüslerim ağrıdı sen bebek bekliyomusun.
aslında film cektirmekten cok korkuyorum ama son olarak deniycem filmden sonra hamile kalan cok arkadaş var o yüzden cektiricem cok sıtres yapıyorum ondan olmuyor sanırım 11 de adet oldun ağustos 7 gibi olmam lazım sence yumurtlama tarihim 20 sinde 25 ne kadarmı yanlış hesaplamadıysam o tarihte tatildeydim hiç aklımda yoktu dua et bu ay olsun hamişin dua sı kabul olur derler
inşallah canım önceki aylarda cok sıtres yapıyordum ama şimdi eskisi kadar değilim allah ne derse o olucak allaha sıgınıyorum istiyen herkeze nasip etsin inşallah bebek bekliyenlerede hayırlı sağlıklı doğumlar
aslında film cektirmekten cok korkuyorum ama son olarak deniycem filmden sonra hamile kalan cok arkadaş var o yüzden cektiricem cok sıtres yapıyorum ondan olmuyor sanırım 11 de adet oldun ağustos 7 gibi olmam lazım sence yumurtlama tarihim 20 sinde 25 ne kadarmı yanlış hesaplamadıysam o tarihte tatildeydim hiç aklımda yoktu dua et bu ay olsun hamişin dua sı kabul olur derler
canım etmemmi dua işallah allahım sanada bi melek verir.hesapların doğru 20 ile 25 arası.galiba senin adetlerin falan düzenli sende problem yok galıba.bebişin zamanı vardır belkide