iyiyim çok şükür canımmm evdeyim işte ne olsun.... acayip ter döküyorum hala 🙂 o yüzden çok su içmeye çalışıyorum. sen kahvaltı işini naptın?
ha bu arada tam mevsimi bak, yapabilirsen reçeller yap. artık doğal beslenmeliyiz, özellikle de doğuma kaadar. ben reçellerimi yaptım, daha yapabilirsem yapıcam
iyiyim çok şükür canımmm evdeyim işte ne olsun.... acayip ter döküyorum hala 🙂 o yüzden çok su içmeye çalışıyorum. sen kahvaltı işini naptın?
ha bu arada tam mevsimi bak, yapabilirsen reçeller yap. artık doğal beslenmeliyiz, özellikle de doğuma kaadar. ben reçellerimi yaptım, daha yapabilirsem yapıcam
evet burası da sıcak.....bende oyle gece su ıcıp yatmaktan her saat bası wc ıcın kalktım valla.....dedıgın gıbı yapabıldıgım kadarıyla yapıyorum canım normalde benım kahvaltı yapma gıbı bır lüksüm yoktu aslında cunku yanlız bısey yıyemıyorum....bırde ıstahsızlık olunca....recelım var canım sagolsun annem ve kayınvalıdem yapıp verdıler bana..... kayısı,vişne,çilek....yeter bana suan pek tatlı yıyemıyorum ama ekmek kızartıp uzerıne hafıf yag ıle yyebılırım az da olsa....haklısın dun esımın arkadasının annesı bahcelerınden domates gondermıs mıss gıbı kokuyor valla organık dogal tertemız katkısız yanı.....keske hep dogal seylerı herzaman yıyebılsek ama gunumuzde cok da mümkün degıl....