7+1 bu gün, bulantılarım başladı hem de nasılll,günde 3 öğün bulanıyorum yani öle sabah filan değil mütemadiyen, ama olsun şikayetim yok yine de çok mutluyum bulansın istediği kadarr 🙂
sen ne kaDAR OLDUN? şu leritlerden yapında takip edelim yahu, unutuyoruz kim ne kadar oldu?
ınsallah fazla uzun surmez canım bulantıların....benım hala devam edıyor 10+4 olduk bızde.....evet mıdem bulandıgı zaman ıyı dıyorum ıcımden sevınıyorum....valla onlardan ben beceremem kı nasıl yapıcaz....
benimkinin üstüne tıkla açılır sayfa , orada kayıt oluyorsun mail adresin ve beklenen doğum tarihin , sonra oradan copy yap yapıştır imza kısmına ,her gün kendi güncelliyor
ınsallah fazla uzun surmez canım bulantıların....benım hala devam edıyor 10+4 olduk bızde.....evet mıdem bulandıgı zaman ıyı dıyorum ıcımden sevınıyorum....valla onlardan ben beceremem kı nasıl yapıcaz....
oh maşaallah ,benimkinin <linkz id="linkz3">üstüne</linkz> tıkla açılır sayfa , orada <linkz id="linkz2">kayıt</linkz> oluyorsun mail adresin ve beklenen doğum tarihin , sonra oradan copy yap yapıştır imza kısmına ,her gün kendi güncelliyor
olsun canım ınsallah bırdahakıne cok guzel gecer....sıkma canını olurmu?temızlıgını yaptın ya o bıle buyuk bısey cunku ınsan calısırken evı tamamen ıstem dısı bosluyor o aradan cıkmıs.....
olsun canım ınsallah bırdahakıne cok guzel gecer....sıkma canını olurmu?temızlıgını yaptın ya o bıle buyuk bısey cunku ınsan calısırken evı tamamen ıstem dısı bosluyor o aradan cıkmıs.....