Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

selam canım yeni gördüm pardon okurken görmemişim iyi cok şükür sen nasılsın bebişin nasıl bu arada kandilin mübarek olsun

kızlar cıkıyorum herkezin kandilini, kutlarım hayırlara vesile olmasını dilerim allah yar ve yardımcımız olsun

çok şükür iyiyiz sağol, bu mübarek günde rabbim inşallah sizlere de yaşatır bu güzel duyguyu. sağol senin de kandilin mübarek olsun. görüşürüz canım.

günaydın arkadaşlar.umarım herkes iyidir.arkadaşlar dün doktora gittim bebeğimin kesesini gördüm ama bebeği göremedik,rahimim tersmiş doktor görmekte zorlandığını söyledi.bebeği 10 gün sonra görelim dedi.merak ettiğim şey şuan kesenin içinde bebek varmı,ve rahim tersliği hakkında bilgi sahibi olan varmı?

Günaydin, öncelikle gözün aydin keseyi gördün 🙂 bebek var ama cok kücük oldugu icin gözükmüyor. rahim tersligi hakkinda bi bilgim yok malesef.

herkeze günaydin canlar... kendimi dün i$e verdim, muhtemelen bugünde öyle olcak... 🙂

canım inan ben de inanamıyorum halaaaaa
Allahıma şükürler olsun geldi meleğim ,bulantılarımda 6. haftayla birlikte başladı, 3 öğün midem bulanıyor, ama olsun bebeğimin orada oldupuna dair işaret değil mi? ne güzellllll

bılgemelek canım benım hamıleymıssın çok tebrık edıyorum çok sevındım Allah ım saglıklı olarak kucagına almak nasıp etsın ınsallah

canımmmm , çok sağol, inşaallah darısı isteyen tüm arkadaşların başına ...

rahim filminden sonra hamiş olan varmı kızlar aranızda

ben ben bennnn !!!!

maşaallah oğluşa 🙂

selam kızlarr ben geldim nasılsınız bakalımmm

canım bizde iyiyiz çok şükür bi kızım olcak allahın izniyle 18+2 olduk

kız sen nerelerdesinnnn , özlettin kendini , hamiş oldun gittin ,gelmedinn 🙂
demek kızın olacak ne güzell canım benim çok sevindimm, maşaallah epey de büyütmüşsün Allah tamamına erdirsin inşaallah...

günaydın canıımmmmm,
eski sayfaları okurken öyle çok zaman geçmiş ki çıkmam gerekiyor ,öpüyorum sizi....