hııııı benim pc de bişey olmuş yaaa yazmışsınız demekki kişiden kişiye değişiyor bu durum kimi arkadaş hamiş kalmış kimisi sorun olmamasına rağmen kalmamış hamiş ben şimdi 16 gündeyim bu ay tatildeydim yumurtlama dönemi orda gecti nerdeyse inşallah kafam rahattı bu ay hamiş olurumda filme gerek kalmaz
ağlama canım arkadaşım sabır gerekiyor bende cok geriliyorum ama sonra yine allah herşeyin en hayırlısını bilir diye kendimi teselli edip allaha sıgınıyorum sabırlı ol allah yardım edicek her konuda
hııııı benim pc de bişey olmuş yaaa yazmışsınız demekki kişiden kişiye değişiyor bu durum kimi arkadaş hamiş kalmış kimisi sorun olmamasına rağmen kalmamış hamiş ben şimdi 16 gündeyim bu ay tatildeydim yumurtlama dönemi orda gecti nerdeyse inşallah kafam rahattı bu ay hamiş olurumda filme gerek kalmaz
aaa Allah yardımcın olsun canım. şimdi daha iyisindir umarım.
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın oğluşunu🙂
ben de üç gündür yine bunaldım. daha doğrusu uzun zamandır kafama takmıyorum diye düşünüyordum ama sanırım içime atmışım. patlama yaşıyorum.
daha iyi olucam inşallah 🙂
aaa Allah yardımcın olsun canım. şimdi daha iyisindir umarım.
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın oğluşunu🙂
ben de üç gündür yine bunaldım. daha doğrusu uzun zamandır kafama takmıyorum diye düşünüyordum ama sanırım içime atmışım. patlama yaşıyorum.
daha iyi olucam inşallah 🙂
sagol canım sımdı daha ıyıyım havalarda çok sıcak bunaltıyo ınsanı hayırlısı ıle kucagıma alırım ınsallah oglumu zaten normal dogum pozısyonunuda almıs ama bakalım normal dogacakmı hakkımda hayırlısı artık hayırdır canım neden bunaldın yıne bu gece çok dua et ınanıyorumkı rahatlayacaksın huzur bulacaksın