Fosforlu~~ Yeni Üye Üye 28 Ekim 2008 #1 MEnde cELDUmmm.... selam arkadaslar bende geldim artik aranizdayim maksadim guzel vakitler gecirmek guzel paylasimlarda bulunmak sizde kabul ederseniz araniza cok mutlu olacagim... 😛arty:😛arty:😛arty:😛arty:
selam arkadaslar bende geldim artik aranizdayim maksadim guzel vakitler gecirmek guzel paylasimlarda bulunmak sizde kabul ederseniz araniza cok mutlu olacagim... 😛arty:😛arty:😛arty:😛arty:
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 28 Ekim 2008 #2 Cevap: MEnde cELDUmmm.... h.g. aramıza fosforlu bol ve keyifli paylaşımlar :kızılötesi:
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 28 Ekim 2008 #4 Cevap: MEnde cELDUmmm.... Hoşgeldin fosforlu 🙂 ya bişey diyecem geldinde ne getirdin 🙂 acıktık ta
Fosforlu~~ Yeni Üye Üye 28 Ekim 2008 #5 Cevap: MEnde cELDUmmm.... annam goruyonmu orasini dusunemedim neyse bende kendimi getirdim
GuL_CiCeGi Yeni Üye Üye 28 Ekim 2008 #6 Cevap: MEnde cELDUmmm.... hosgeldın canım aramıza 😀 iyi paylasimlar ve dostluklar diliyorum bu arada ben gül...
Cevap: MEnde cELDUmmm.... hosgeldın canım aramıza 😀 iyi paylasimlar ve dostluklar diliyorum bu arada ben gül...
kar_tanesi Yeni Üye Üye 28 Ekim 2008 #7 Cevap: MEnde cELDUmmm.... hosgeldin canım aramıza keyifli vakit gecirmen dilegiyle
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 28 Ekim 2008 #8 Cevap: MEnde cELDUmmm.... canım hoşgeldın aramıza...burası melekler mekanı ve sende artık bır meleksın canım..hoşgeldınnnnnnnnn..........
Cevap: MEnde cELDUmmm.... canım hoşgeldın aramıza...burası melekler mekanı ve sende artık bır meleksın canım..hoşgeldınnnnnnnnn..........
yaralı guvercın Yeni Üye Üye 28 Ekim 2008 #9 Cevap: MEnde cELDUmmm.... fosforlum h.g canimmm umarim guzel vakitler geciririz🙂