M Misafir Forum Okuru 26 Nisan 2011 #41 Tuqce_' Alıntı: 3-M.m sevdiğiniz 3 arkadaşınız? rüyama da dadandım bu aralar. hakkaten bi konuşamadım onla bişey sorucam soramadım yaa Genişletmek için tıkla ... Ne konuşacan merak ettim valla Çok güzel bir röportaj olmuş, keyifle okudum. Hangi soru kime ait çok belliydi + 18'likler Asi kokuyordu Cevaplar içten, samimi ve doğaldı, çok hoşuma gitti 🙂 Sevgilinle birlikte nice mutlu ve aşk dolu ömürler dilerim tatlım. Emeğinize sağlık kızlar, harika bir iş çıkarmışsınız yine 🙂
Tuqce_' Alıntı: 3-M.m sevdiğiniz 3 arkadaşınız? rüyama da dadandım bu aralar. hakkaten bi konuşamadım onla bişey sorucam soramadım yaa Genişletmek için tıkla ... Ne konuşacan merak ettim valla Çok güzel bir röportaj olmuş, keyifle okudum. Hangi soru kime ait çok belliydi + 18'likler Asi kokuyordu Cevaplar içten, samimi ve doğaldı, çok hoşuma gitti 🙂 Sevgilinle birlikte nice mutlu ve aşk dolu ömürler dilerim tatlım. Emeğinize sağlık kızlar, harika bir iş çıkarmışsınız yine 🙂
MeLOo Daimi Üye Üye 26 Nisan 2011 #42 beni mor yapabilirmisin dicuuydum ama zaten cevabımı aldımmm aah aaah asimde düşcekdi ki elimee
M Misafir Forum Okuru 26 Nisan 2011 #43 MeLOo' Alıntı: beni mor yapabilirmisin dicuuydum ama zaten cevabımı aldımmm aah aaah asimde düşcekdi ki elimee Genişletmek için tıkla ... Seni mor değilde morcivert yapsam olar mı Bu arada Asi senin eline düşsede, allem eder kullem eder, o seni elde eder, bak gör denemesi bedava
MeLOo' Alıntı: beni mor yapabilirmisin dicuuydum ama zaten cevabımı aldımmm aah aaah asimde düşcekdi ki elimee Genişletmek için tıkla ... Seni mor değilde morcivert yapsam olar mı Bu arada Asi senin eline düşsede, allem eder kullem eder, o seni elde eder, bak gör denemesi bedava
MeLOo Daimi Üye Üye 26 Nisan 2011 #44 hayııırr ya pempe ya mor aslında pempe mor karışık da olur sessiz kalandan korkiciksin rüyamcım :ruyam:
hayııırr ya pempe ya mor aslında pempe mor karışık da olur sessiz kalandan korkiciksin rüyamcım :ruyam:
M Misafir Forum Okuru 26 Nisan 2011 #45 MeLOo' Alıntı: hayııırr ya pempe ya mor aslında pempe mor karışık da olur sessiz kalandan korkiciksin rüyamcım :ruyam: Genişletmek için tıkla ... Bak işte o da doğru Sesiz kalandan hep korkacaksın Bu durumda sessiz kalan sen mi oluyorsun
MeLOo' Alıntı: hayııırr ya pempe ya mor aslında pempe mor karışık da olur sessiz kalandan korkiciksin rüyamcım :ruyam: Genişletmek için tıkla ... Bak işte o da doğru Sesiz kalandan hep korkacaksın Bu durumda sessiz kalan sen mi oluyorsun
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 26 Nisan 2011 #47 Hanımlar röpörtaj güzeldi ama kım kımı nezaman ve nasıl sectı ben nıye gerı kaldım meloş secılırken sonra bende soru sormak ıstıyordum ya alalala ..
Hanımlar röpörtaj güzeldi ama kım kımı nezaman ve nasıl sectı ben nıye gerı kaldım meloş secılırken sonra bende soru sormak ıstıyordum ya alalala ..
MeLOo Daimi Üye Üye 26 Nisan 2011 #48 şimdik şöle anlatm ben kurban kiim kiiim bu hafta dedim durdum tuğçede çok kaşındın sen dedi ben yalvardım dedm yapma bana acı yok dedi acımam sonra bunlar birleşti el birliğiylen soru hazırladılar ööle ben oldum şimdi sor cevaplim hemmen 😀
şimdik şöle anlatm ben kurban kiim kiiim bu hafta dedim durdum tuğçede çok kaşındın sen dedi ben yalvardım dedm yapma bana acı yok dedi acımam sonra bunlar birleşti el birliğiylen soru hazırladılar ööle ben oldum şimdi sor cevaplim hemmen 😀
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 27 Nisan 2011 #49 Tımam beni sevimisin Sevisen ne kadar sevisen😀 en çok beni mi sevisen😀 ee eeii sev bari
FairyTale Yeni Üye Üye 2 Mayıs 2011 #50 cidden harika olmuş çok samimiii emeği geçen meleklereee teşekkürlerr 🙂