C _C_E_Y_L_A_N_ Forum Okuru 25 Nisan 2008 #1 MeLeKLeRMeKaNiNa ÖzeL MeLeKLeRMeKaNiN a ÖzEL HeRKeSi BeKLeRiM BuYruN.. ..AsaGiDa.. ..in..in.. AFiyeT OLsuN..
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 25 Nisan 2008 #2 Ce: MeLeKLeRMeKaNiNa ÖzeL ceylan çok saoll haklısın anca paklar gerçi biçok kişide aç kalırr hadee yetişen lokmayı götürür😀ben burdayken payımı alayım gelmişken neme lazım ailemiz geniş sonra aç kalırım.D
Ce: MeLeKLeRMeKaNiNa ÖzeL ceylan çok saoll haklısın anca paklar gerçi biçok kişide aç kalırr hadee yetişen lokmayı götürür😀ben burdayken payımı alayım gelmişken neme lazım ailemiz geniş sonra aç kalırım.D
esena Aktif Üye Üye 25 Nisan 2008 #3 Ce: MeLeKLeRMeKaNiNa ÖzeL bende paymı alim hımmm nefismiş yaaa saol ceylancım
C _C_E_Y_L_A_N_ Forum Okuru 25 Nisan 2008 #4 Ce: MeLeKLeRMeKaNiNa ÖzeL SiZ IsTeYiN BeN YiNe ALDiRTiRiM AFFIYeT OlSuN 😀
miyavchi Yeni Üye Üye 25 Nisan 2008 #5 Ce: MeLeKLeRMeKaNiNa ÖzeL bende alıım bi dilim 😀 gözüm korktu zaten görünce😀
PaSikA Yeni Üye Üye 25 Nisan 2008 #6 Ce: MeLeKLeRMeKaNiNa ÖzeL banada kaldımı pizza bende istiyorum bi dilim 😀
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 26 Nisan 2008 #7 Ce: MeLeKLeRMeKaNiNa ÖzeL valla daha bitmeden bende aldım bi dilim ellerinize sağlık.hımmm...neffis😀
AZRA Yeni Üye Üye 26 Nisan 2008 #8 Ce: MeLeKLeRMeKaNiNa ÖzeL çok güzel gözüküyoor kaldıysa bnde bi kaç dilim alıverim 😀
C _C_E_Y_L_A_N_ Forum Okuru 26 Nisan 2008 #9 Ce: MeLeKLeRMeKaNiNa ÖzeL SiZ IsTeYiN BeN YiNe yaPaRiM... AFFIYeT OlSuN meleklerim
RoCCo Yeni Üye Üye 26 Nisan 2008 #10 Ce: MeLeKLeRMeKaNiNa ÖzeL vıyyy üstündeki kırmızı şeleerr ne yaaff,hadi çaylarda bndn olsun