Meleklerim Yardım edinn !!

BabyPink

Yeni Üye
Üye
Meleklerim Yardım edinn !!
Meleklerim yardım edin diyorum çünkü burta itiraf kadar bi okaddar yardımda isteyeceğim.

2 yıldır pek samimiliğimiz olmayan Çocuk bu sene bana çok yakınlaşmaya başladı.
İşte Mesaj atıyor seni düşünüyorum filan diye akşam iyi geceler beni gör rüyanda diyorum Aklımdan hiç çıkmıyorsun ki her gece rüyamdasın diyor..
Ben ise Ona karşı en ufak bişey hissetmezken, Bir gün sana kız ayarlıcam itiraz istemiyorum dedim Kızın yanına gittim işte ne yakışıklı çocuk ne iyi çocuk bunları sanki kıza değil kendime anlatıryorum. Sonra onun bana olan yakınlıığını onu başından beri sevdiğimi filan farkettim. Çocuk iyiki ayarlamaya çalıştığım kızı istemedi.
şimdide sana birşey söyleceğim ama daha vaar diyor.
Sevgilimden ayrıldım. Kesinmi filan diye 20 kere sordu.
Benn Onu çok seviyorum Deliler gibi seviyorumm seviyorum seviyorum.
Söyle diyeceksiniz Ama Nasıl Yapıcam Nasıl belli edicemmmm Bilmiyorum.Yardım edin..
Ben Onu DELİLER GİBİ SEVİYORUM.
Sizce Oda beni seviyomu??

eee canım bu kadr imadan sonra kesn mi die sorman hata
çocgn seni sewdgi kesn gbi bişey🙂
sen ona sewdğni açıkça söyleymsnde belli et canım onun söledkleri güzel sözlere küçük küçük yeşil ışıklar yakablirsn..küçük adımlarla gtmen iknz açısndan da en iyisidr ama çocğu iyi tandğndan emin ol yinede... bazzn aşk her şeyi halletmyor maalsf....umarım bu işin sonu iknz içnde hayrlı olur🙂

Ayy inş öledir 🙂 Ya ne diyicemi bilmiyorum ki onu görünce ayaklarım yerden kesiliyooo 🙂
acaba herşeyi anlatan bi mesaj mı atsam diyorum ama korkuyorum

yok cnm bence sen onu bekle zaten onun açılması çok sürmez kanımca🙂
ama onun attığı adımları geri çevrme sadece bunu yap..ve onunla daha fazla ortak aktivitelern olsun..beraber daha fazla vakt geçrn.. bunlar işine yarar umarım tatlım...

Siz seviyodur Filan dedikçe İçim Kıpır kıpır oluyo aklıma meaj atmak için konu gelmiyo o atsın Biraz daha samimi olucammm 🙂 ayy inş uuzun sürmezz

Canim, ben kendini fazla kaptirma derim...

Beni yanlis anlama ama, bir erkek SENI SEVIYORUM dedigi zaman bile yeri geliyor insan inanmiyor ki seninki dememis bile, bilemiyorum.

Daha yasin genc, eminim cocugunkide genctir, ve o yastaki erkekler pek bi sipsevdi olurlar.
tabiki istisnalat kaideyi bozar, ama yinede dikkatli ol derim canim.

Yasin daha genc, karsiliksiz duygular besleyipte, hayattaki en gzl duyguya, SEVGI duygusuna düsman etme kendi kendini 🙂

Umarim seni gercekten seviyordur, ama bundan %100 emin olmadan herzaman icin ayagini frende tut canim 🙂🙂

Saglicakla kal melegim . Bu arada dediklerimede sakin alinma, senden sadece 2 yas büyüküm, ama bi abla tavsiyesi olarak al canim

Aslında Şöyle bir Maziye Bakınca Öyle bir Haklısın kii...
Ama insan içinde bişey hissedince kendini alamıyo Yanlışsa bile görmem en iyisi olur diye düşünüyorum. İnsan keşke söyle olsaydı keşke böyle olsaydı diyor sonuna kadar gitmeyince bakalım Hayırlısı..

canım benim...
sevmek cesaret işidir biraz da olsun... bak ne güzel farketmişsin içindeki sevgiyi bunun onunda bilmeye hakkı var düşünsene bir kere sevmek başlı başına cesaret birine aşık olmak ve onu canından bi parca yapmak bence bunu herkez kolay kolay yapamıyoo ne güzel ki sen yapmışsınn parmagınla yazacagın bogazından cıkacak iki cümlee seviyorum demek bu kadar zor olmamalı sen kalmışsın kii en zorunu yapmışın sevmişin bence sevdiğin gibi cesaretin de olmalı ya cık karşısına de yada bir msj att sonunu düşünme (unutma ki sonunu düşünen kahraman olamaz) kısaca tatlım haykır sevdiğini dee seven kolay kolay silmezz...şunu da unutma bu iş biraz garip olmuş birden bire 2 yıl gibi uzun bir süre sonra bunlar gercekleşmiş gercekten karşındakinin duygularından eminsen durma sende duygularını acc :🙂))) kibb tatlım