Canım bence bu zayıflama ilaçlarını sakın kullanma.çok zararlı ölüme kadar götürüyor.geçen gazetedede yazıodu.kadının bırı olmus.bende kullandım bu ilaçlardan tamam zayıflatıo ama bırakınca aynı kıloyu alıosun yıne.ben gecen gun bı tanıdıgımda gordum trafık kazası gecırmıstı ve ılaclardan dolayı ınanılmaz kılo almıstı.(kollarında falan derileri çatlamıstı yanı o derece)gordugumde sok oldum acaıp zayıflamıs.ne yaptın bole dedım.zayıflama kemerı gıbı bısı kullanmıs.15 guınde gobek bolgesınden 18 cm ıncelmıs.toplamda 15 gunde 3,5 kılo vermıs.alet ole heryerde satılan bı alet deıl.japonyada uretılıomus.medıkal merkezlerı var gıdıp ordan seanslarınada gırebılıosun bu arkadasımda seanslara gırmıs denemek ıcın 15 gunde vermıs kıloyu.gıttım bende tabıı benım vaktım yok calıstıgım cın seanslara gıremıorum.seanslar ucretsız bu arada.ucretını sordum aletın 750 tl dedıler.zayıflama garantısınıde verıolar.eger istersen sana tel no vereyım bı ara konus.senın oturdugun yerdede merkezlerı vardır belkı.benım de kılolarla basım dertte.sadece gobek bolgemde sorunum var.bende cok ıstıorum o aletıpazartesı evlılık yıldonumum belkı esım alır dıe beklıorum tatlım