@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 12 Eylül 2008 #1 ::meleklerım aşkınızı ölçun:: meleklerım gelın aşkınızı ölçun ::benn ölçtum 100 % çıktı.bakalım sızınkı nekadar çıkacak.yapmanız gereken bu lınke tıklamak::ve adınız sewdıgınızın adını yazıp ortadakı reset dugmesıne tıklamak bukadar:hadı bakalım kolay gelsın:: Myspace Love Meter, Xanga Love Meter, Piczo Flash Toys
meleklerım gelın aşkınızı ölçun ::benn ölçtum 100 % çıktı.bakalım sızınkı nekadar çıkacak.yapmanız gereken bu lınke tıklamak::ve adınız sewdıgınızın adını yazıp ortadakı reset dugmesıne tıklamak bukadar:hadı bakalım kolay gelsın:: Myspace Love Meter, Xanga Love Meter, Piczo Flash Toys
zuzu65 Yeni Üye Üye 12 Eylül 2008 #2 Cevap: ::meleklerım aşkınızı ölçun:: inocente_reina' Alıntı: meleklerım gelın aşkınızı ölçun ::benn ölçtum 100 % çıktı.bakalım sızınkı nekadar çıkacak.yapmanız gereken bu lınke tıklamak::ve adınız sewdıgınızın adını yazıp ortadakı reset dugmesıne tıklamak bukadar:hadı bakalım kolay gelsın:: Myspace Love Meter, Xanga Love Meter, Piczo Flash Toys Genişletmek için tıkla ... bacım ya ölçdümde yalan sölüyo bu ya ben çok seviyorum 45 ne ya yuzde bın olmalıydı..valla yalancı bu
Cevap: ::meleklerım aşkınızı ölçun:: inocente_reina' Alıntı: meleklerım gelın aşkınızı ölçun ::benn ölçtum 100 % çıktı.bakalım sızınkı nekadar çıkacak.yapmanız gereken bu lınke tıklamak::ve adınız sewdıgınızın adını yazıp ortadakı reset dugmesıne tıklamak bukadar:hadı bakalım kolay gelsın:: Myspace Love Meter, Xanga Love Meter, Piczo Flash Toys Genişletmek için tıkla ... bacım ya ölçdümde yalan sölüyo bu ya ben çok seviyorum 45 ne ya yuzde bın olmalıydı..valla yalancı bu
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 12 Eylül 2008 #3 Cevap: ::meleklerım aşkınızı ölçun:: ablammm allah da senı guldursun ..sen çok yaşa emıı..canımsın sen yaaa
Cevap: ::meleklerım aşkınızı ölçun:: ablammm allah da senı guldursun ..sen çok yaşa emıı..canımsın sen yaaa
semazen Yeni Üye Üye 13 Eylül 2008 #4 Cevap: ::meleklerım aşkınızı ölçun:: Yok artıkk yanii ismimi sonada yazsam başada yazsamm benimde 45 çıkıyorr oda zorlayarakk :n028: zuzuu binde binn çıkması lazım dimii amaaa
Cevap: ::meleklerım aşkınızı ölçun:: Yok artıkk yanii ismimi sonada yazsam başada yazsamm benimde 45 çıkıyorr oda zorlayarakk :n028: zuzuu binde binn çıkması lazım dimii amaaa
zuzu65 Yeni Üye Üye 13 Eylül 2008 #5 Cevap: ::meleklerım aşkınızı ölçun:: semazen' Alıntı: Yok artıkk yanii ismimi sonada yazsam başada yazsamm benimde 45 çıkıyorr oda zorlayarakk :n028: zuzuu binde binn çıkması lazım dimii amaaa Genişletmek için tıkla ... yok bidenem değiştirince farklı çıkıyo bende
Cevap: ::meleklerım aşkınızı ölçun:: semazen' Alıntı: Yok artıkk yanii ismimi sonada yazsam başada yazsamm benimde 45 çıkıyorr oda zorlayarakk :n028: zuzuu binde binn çıkması lazım dimii amaaa Genişletmek için tıkla ... yok bidenem değiştirince farklı çıkıyo bende
zuzu65 Yeni Üye Üye 13 Eylül 2008 #6 Cevap: ::meleklerım aşkınızı ölçun:: ayy kesinlikle yalan söylüyo ispatıda var eşimin 2 isminide yazdım 60 da kaldı çıkan sonuç yanlış...kabul etmiyorum edemem bozulmuş bu tamire ihtiyacı var...ilgilen meleğim bi ara
Cevap: ::meleklerım aşkınızı ölçun:: ayy kesinlikle yalan söylüyo ispatıda var eşimin 2 isminide yazdım 60 da kaldı çıkan sonuç yanlış...kabul etmiyorum edemem bozulmuş bu tamire ihtiyacı var...ilgilen meleğim bi ara
PaSikA Yeni Üye Üye 15 Eylül 2008 #7 Cevap: ::meleklerım aşkınızı ölçun:: yalannn bendede %45 çıktı 😀
*jellibon* Daimi Üye Üye 16 Eylül 2008 #8 Cevap: ::meleklerım aşkınızı ölçun:: hseyin yadım 97 şıktı huseyin yazdım 67 çıktı yalannnn
Angel_tears Yeni Üye Üye 17 Eylül 2008 #9 Cevap: ::meleklerım aşkınızı ölçun:: Yuffiiiiiii yuffiiiiiiiii ben kendi ismimi ve bitanemin ismini yazınca %95 çıkıo gerçi yine az ama olsun 🙂 Sanırım biraz daha tamire ihtiyac var 🙂
Cevap: ::meleklerım aşkınızı ölçun:: Yuffiiiiiii yuffiiiiiiiii ben kendi ismimi ve bitanemin ismini yazınca %95 çıkıo gerçi yine az ama olsun 🙂 Sanırım biraz daha tamire ihtiyac var 🙂
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 18 Eylül 2008 #10 Cevap: ::meleklerım aşkınızı ölçun:: %95 çıktı bende de 😀 İdare eder