alanur Yeni Üye Üye 25 Ağustos 2008 #1 meleklere selamlarrrrrrr selamlar ben 33 yasinda 3 cocuk annesiyim ve tesadüfen bulmus oldugum bu alemde bulunmaktan cok mutluyum.benide araniza alirsaniz cok sevinirim.iyi paylasimlar dilegi ile bütün meleklere sevgiler saygilar.
selamlar ben 33 yasinda 3 cocuk annesiyim ve tesadüfen bulmus oldugum bu alemde bulunmaktan cok mutluyum.benide araniza alirsaniz cok sevinirim.iyi paylasimlar dilegi ile bütün meleklere sevgiler saygilar.
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 25 Ağustos 2008 #2 Cevap: meleklere selamlarrrrrrr Hoşgeldın alanur.sende artık bır meleksın.guzel paylaşımlarını beklıyoruz.iyi forumlar canımmm
Cevap: meleklere selamlarrrrrrr Hoşgeldın alanur.sende artık bır meleksın.guzel paylaşımlarını beklıyoruz.iyi forumlar canımmm
meleklerin sultanı Yeni Üye Üye 25 Ağustos 2008 #3 Cevap: meleklere selamlarrrrrrr Hoşgeldin aramıza.....
Vijdan Yeni Üye Üye 25 Ağustos 2008 #4 Cevap: meleklere selamlarrrrrrr Hoş geldin alanur,güzel vakit geçireceğinden eminim.Keyifli forumlar dilerim..
Cevap: meleklere selamlarrrrrrr Hoş geldin alanur,güzel vakit geçireceğinden eminim.Keyifli forumlar dilerim..
gökçe Yeni Üye Üye 25 Ağustos 2008 #5 Cevap: meleklere selamlarrrrrrr hoşgeldin aramıza. kalıcı olman dileği ile keyifli paylaşımlar...
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 25 Ağustos 2008 #7 Cevap: meleklere selamlarrrrrrr hos geldin keyifli forumlar
PaSikA Yeni Üye Üye 26 Ağustos 2008 #8 Cevap: meleklere selamlarrrrrrr aramıza hoşgeldin alanur keyifli forumlar
alanur Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2008 #9 Cevap: meleklere selamlarrrrrrr hos buldum vallahi.aranizda olmaktan cok mutluyum
*jellibon* Daimi Üye Üye 7 Eylül 2008 #10 Cevap: meleklere selamlarrrrrrr aramıza hoşgeldin canım keyifli forumlar