kar_tanesi Yeni Üye Üye 30 Kasım 2008 #1 melekler sizin resimlerinizz bakınnn melekler sizin resimlerinizz bakınnn Son düzenleme: 1 Aralık 2008
mislinay Yeni Üye Üye 30 Kasım 2008 #2 Cevap: melekler sizin resimlerinizz bakınnn canım benim güzel olmuş tabi olmazmı ben kendimi ve bütün melekleri çok beğendim🙂 her emek değerlidir canım eline ve emeğine sağlık tatlım düşünmen yeter
Cevap: melekler sizin resimlerinizz bakınnn canım benim güzel olmuş tabi olmazmı ben kendimi ve bütün melekleri çok beğendim🙂 her emek değerlidir canım eline ve emeğine sağlık tatlım düşünmen yeter
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 30 Kasım 2008 #3 Cevap: melekler sizin resimlerinizz bakınnn canım melegım çok güzel olmuşş..ellerıne saglık canım benım...
Cevap: melekler sizin resimlerinizz bakınnn canım melegım çok güzel olmuşş..ellerıne saglık canım benım...
MEÇHUL Daimi Üye Üye 1 Aralık 2008 #4 Cevap: melekler sizin resimlerinizz bakınnn vayy vayyy vayyy ablanı nasıldaa benzetmişsinn azıcık daha sarışın olsaymış benim yha tam benlikk öpüyorum kuzumu teşeşkürlerr dadlummmmm
Cevap: melekler sizin resimlerinizz bakınnn vayy vayyy vayyy ablanı nasıldaa benzetmişsinn azıcık daha sarışın olsaymış benim yha tam benlikk öpüyorum kuzumu teşeşkürlerr dadlummmmm
dionisya Yeni Üye Üye 1 Aralık 2008 #5 Cevap: melekler sizin resimlerinizz bakınnn ayy sarı sac bana ne kadar yakısmıs ellerine saglık melegim 😀 bayrama boyatıom 😀
Cevap: melekler sizin resimlerinizz bakınnn ayy sarı sac bana ne kadar yakısmıs ellerine saglık melegim 😀 bayrama boyatıom 😀
fırtına Yeni Üye Üye 1 Aralık 2008 #6 Cevap: melekler sizin resimlerinizz bakınnn çok şekeriz yaffff ellerine sağlık canım
*jellibon* Daimi Üye Üye 1 Aralık 2008 #7 Cevap: melekler sizin resimlerinizz bakınnn canım çok şekersin çok teşekürler açıkçası kendimi çok beğendim 😀
Cevap: melekler sizin resimlerinizz bakınnn canım çok şekersin çok teşekürler açıkçası kendimi çok beğendim 😀
zaga Üye Üye 2 Aralık 2008 #8 Cevap: melekler sizin resimlerinizz bakınnn https://www.meleklermekani.com/melekler-cafe/105113-meleklermakani-comun-melekleri.html
Cevap: melekler sizin resimlerinizz bakınnn https://www.meleklermekani.com/melekler-cafe/105113-meleklermakani-comun-melekleri.html
kar_tanesi Yeni Üye Üye 2 Aralık 2008 #9 Cevap: melekler sizin resimlerinizz bakınnn zaga ablacım seni unutmusum amaaaa artık burdasın kusuruma bakmaaaa lütfenn umarım begenirsin
Cevap: melekler sizin resimlerinizz bakınnn zaga ablacım seni unutmusum amaaaa artık burdasın kusuruma bakmaaaa lütfenn umarım begenirsin
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 3 Aralık 2008 #10 Cevap: melekler sizin resimlerinizz bakınnn saol canım..aynı ben😀