toi avec moi Üye Üye 4 Ocak 2011 #21 belen ben senin sacini yolcam bana giydirdigin gelinligi babaannem bile giymez.dùsùnmùssùn benide sagol.
belen ben senin sacini yolcam bana giydirdigin gelinligi babaannem bile giymez.dùsùnmùssùn benide sagol.
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 5 Ocak 2011 #23 Hepiniz için tek tek seçtim valla pasim sen öyle diince dedim bu tarz bişe olsun.. Tuqcem eteklerınde oynama yapabılırsın canım izin verdım😀 Rüyam bu resmı bulana kadar göbeğim çatladı.. Kız toi yolarım kız seni bide beğenmio tatlım sana tüm gelinlikler kurban olsun 🙂 Kelebeğim seni ilk başta unutmamaıştım tatlım.. sadece resim acmayınca sildim o ara karışıklığageldi.. Zuzum sende bizim meleğimizsin tabiki unutmıcam🙂 Sudem.. canım beğenmene sevindim.. Unutmadan ayrıca; Replerim için adminlerime kocaaa bir öpücük 🙂
Hepiniz için tek tek seçtim valla pasim sen öyle diince dedim bu tarz bişe olsun.. Tuqcem eteklerınde oynama yapabılırsın canım izin verdım😀 Rüyam bu resmı bulana kadar göbeğim çatladı.. Kız toi yolarım kız seni bide beğenmio tatlım sana tüm gelinlikler kurban olsun 🙂 Kelebeğim seni ilk başta unutmamaıştım tatlım.. sadece resim acmayınca sildim o ara karışıklığageldi.. Zuzum sende bizim meleğimizsin tabiki unutmıcam🙂 Sudem.. canım beğenmene sevindim.. Unutmadan ayrıca; Replerim için adminlerime kocaaa bir öpücük 🙂
M Misafir Forum Okuru 5 Ocak 2011 #24 Belen'cim sen bakma bu cadılara Bunlar bulmuşta bunuyorlar 😀 Gelinlikler kaç para bir bilginiz var mı allan cadolozları Bedavadan gelinliğiniz oldu hala çen çen çene yapıyorsunuz cadılar sürüsü sizi
Belen'cim sen bakma bu cadılara Bunlar bulmuşta bunuyorlar 😀 Gelinlikler kaç para bir bilginiz var mı allan cadolozları Bedavadan gelinliğiniz oldu hala çen çen çene yapıyorsunuz cadılar sürüsü sizi