KeLeBeK's Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #22 Başımın tatlı belası dediğiniz üye: Başıma bela olan acı veya tatlı kimse yok😀 Konularını en çok beğendiğiniz üye: Hayal,Pasika,Elmalı Kurabiye,Belen,Şule,Gizemli Kıs En aktif üye: Sadmin, Hayal, RüYaM, Dilek26,LaLe🙂 En yardımsever üye: Hayal adminimi tek geçerim😀 En ciddi üye: Sadmin,Mawi,ve bazen ama bazen RüYaM😀 En çok rastladığınız üye: SudembeyazGizemli Kıs,ASİMELEK😀(Ne zaman chate baksam karşımdalar) En çok tanışmak istediğiniz üye: Pasika adminimmm duy sesimiiii😀 En sevdiğiniz üye: Herkesi seviyorum ama Sudembeyaz , GizemliKıs ve kader arkadaşım gamselim En fırlama/deli üye: Sılam-Nisa,Belen ve Rüyam😀 En geveze üye: Sılam-Nisa geceleri çok kafamı şişiriyor En kibar üye: Pasika, Hayal ıııı başkaaa ,şuan aklıma gelmedi geldiği zaman söylerim:minik: En komik üye: Sılam-Nisa En paylaşımcı üye: Gizemli Kıs,Belen ve şu sıralar gözüme çarpan Zuzumm ve Tuqce En sevilen üye : Ben:seker:😀 En sevimli üye: SudemBeyaz,Şule En sinirli üye: RüYaM😀Kızdığı zaman karşısına çıkmak istemiyorum En kültürlü üye: Sadmin ve HaYaL En sabırlı üye : Hayal🙂 En sakin üye: Sucremm En güzel (dediğiniz) üye: Resimlerini gördüklerimi sayıyorum🙂HaYaL,Belen,GizemliKıs,Sılam-Nisa,Dilek26,Cerenveeee kendini görmesemde yüreği güzel olan meleğim SudemBeyaz En iyi üye(ler): Mekanın tüm melekleri En iyi avatar: RüYaM🙂bayılıyorum onun avatarına🙂 En iyi imza: Şuan Sucremde En iyi nick:Elmalı turtayı çok severimde o yüzden Elmalı Kurabiye diyeceğim En kankanız:SudemBeyaz,GizemliKıscanlarım benim sizleri çok seviyorum. Son düzenleme: 13 Ocak 2011
Başımın tatlı belası dediğiniz üye: Başıma bela olan acı veya tatlı kimse yok😀 Konularını en çok beğendiğiniz üye: Hayal,Pasika,Elmalı Kurabiye,Belen,Şule,Gizemli Kıs En aktif üye: Sadmin, Hayal, RüYaM, Dilek26,LaLe🙂 En yardımsever üye: Hayal adminimi tek geçerim😀 En ciddi üye: Sadmin,Mawi,ve bazen ama bazen RüYaM😀 En çok rastladığınız üye: SudembeyazGizemli Kıs,ASİMELEK😀(Ne zaman chate baksam karşımdalar) En çok tanışmak istediğiniz üye: Pasika adminimmm duy sesimiiii😀 En sevdiğiniz üye: Herkesi seviyorum ama Sudembeyaz , GizemliKıs ve kader arkadaşım gamselim En fırlama/deli üye: Sılam-Nisa,Belen ve Rüyam😀 En geveze üye: Sılam-Nisa geceleri çok kafamı şişiriyor En kibar üye: Pasika, Hayal ıııı başkaaa ,şuan aklıma gelmedi geldiği zaman söylerim:minik: En komik üye: Sılam-Nisa En paylaşımcı üye: Gizemli Kıs,Belen ve şu sıralar gözüme çarpan Zuzumm ve Tuqce En sevilen üye : Ben:seker:😀 En sevimli üye: SudemBeyaz,Şule En sinirli üye: RüYaM😀Kızdığı zaman karşısına çıkmak istemiyorum En kültürlü üye: Sadmin ve HaYaL En sabırlı üye : Hayal🙂 En sakin üye: Sucremm En güzel (dediğiniz) üye: Resimlerini gördüklerimi sayıyorum🙂HaYaL,Belen,GizemliKıs,Sılam-Nisa,Dilek26,Cerenveeee kendini görmesemde yüreği güzel olan meleğim SudemBeyaz En iyi üye(ler): Mekanın tüm melekleri En iyi avatar: RüYaM🙂bayılıyorum onun avatarına🙂 En iyi imza: Şuan Sucremde En iyi nick:Elmalı turtayı çok severimde o yüzden Elmalı Kurabiye diyeceğim En kankanız:SudemBeyaz,GizemliKıscanlarım benim sizleri çok seviyorum.
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 13 Ocak 2011 #23 Başımın tatlı belası dediğiniz üye: Kelebegim,sudemim,sucrem Konularını en çok beğendiğiniz üye: Belen,şule,zuzum,kelebegim,sudem,elmalı kurabiye,gamselim En aktif üye: Pasika,hayal,rüyam,kelebegim (ben) 😀 Asimelek dilek 26 En yardımsever üye: Rüyam,hayal ve pasikam En ciddi üye: Mavi admin En çok rastladığınız üye: Başımın belası kelebegim ve sılam nisa 😀 En çok tanışmak istediğiniz üye: Rüyam,sucrem,zuzum,sudem,sılam nisa,kelebegim ve belennnn,gamselim 😀 En sevdiğiniz üye: hepsini çok seviyorum ama (kelebegim,sudem,sucre,şule,hayal,rüyam,pasikam belenim,gamselim ) 😀 En fırlama/deli üye:Lale ve sılamı tek geçerim En geveze üye: Kelebegime katılıyorum sılam nisa En kibar üye: Pasikam,mavi En komik üye: Rüyamı tek geçerim 😀 En paylaşımcı üye: Karar veremedim çünkü herkes çok paylaşım yapıyor En sevilen üye : Sılam nisa,sucrem,kelebegim,belen,hayal,rüya En sevimli üye: Kelebegim En sinirli üye: Sadmin 😀 En kültürlü üye: mavi,pasika,hayal En sabırlı üye : hayal En sakin üye: dilek26,yagmur06 veeee sucrem 😀 En güzel (dediğiniz) üye: Sılam nisa,belen,hayal,rüyam,zuzum ve kelebegim gördüklerim bunlar En iyi üye: Bennnn 😀 😀 herkes çok iyi En iyi avatar: Hayal En iyi imza:Rüyam En iyi nick: Hayal,rüyam En kankanız: Kelebegim,sucrem,sudem Son düzenleme: 13 Ocak 2011
Başımın tatlı belası dediğiniz üye: Kelebegim,sudemim,sucrem Konularını en çok beğendiğiniz üye: Belen,şule,zuzum,kelebegim,sudem,elmalı kurabiye,gamselim En aktif üye: Pasika,hayal,rüyam,kelebegim (ben) 😀 Asimelek dilek 26 En yardımsever üye: Rüyam,hayal ve pasikam En ciddi üye: Mavi admin En çok rastladığınız üye: Başımın belası kelebegim ve sılam nisa 😀 En çok tanışmak istediğiniz üye: Rüyam,sucrem,zuzum,sudem,sılam nisa,kelebegim ve belennnn,gamselim 😀 En sevdiğiniz üye: hepsini çok seviyorum ama (kelebegim,sudem,sucre,şule,hayal,rüyam,pasikam belenim,gamselim ) 😀 En fırlama/deli üye:Lale ve sılamı tek geçerim En geveze üye: Kelebegime katılıyorum sılam nisa En kibar üye: Pasikam,mavi En komik üye: Rüyamı tek geçerim 😀 En paylaşımcı üye: Karar veremedim çünkü herkes çok paylaşım yapıyor En sevilen üye : Sılam nisa,sucrem,kelebegim,belen,hayal,rüya En sevimli üye: Kelebegim En sinirli üye: Sadmin 😀 En kültürlü üye: mavi,pasika,hayal En sabırlı üye : hayal En sakin üye: dilek26,yagmur06 veeee sucrem 😀 En güzel (dediğiniz) üye: Sılam nisa,belen,hayal,rüyam,zuzum ve kelebegim gördüklerim bunlar En iyi üye: Bennnn 😀 😀 herkes çok iyi En iyi avatar: Hayal En iyi imza:Rüyam En iyi nick: Hayal,rüyam En kankanız: Kelebegim,sucrem,sudem
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #24 *Gizemli Kıs*' Alıntı: En çok tanışmak istediğiniz üye: Rüyam,sucrem,zuzum,sudem,sılam nisa,kelebegim ve belennnn 😀 Genişletmek için tıkla ... gııı beni tanımıyonmuu:seker: bitanem benim teşekkür ederim
*Gizemli Kıs*' Alıntı: En çok tanışmak istediğiniz üye: Rüyam,sucrem,zuzum,sudem,sılam nisa,kelebegim ve belennnn 😀 Genişletmek için tıkla ... gııı beni tanımıyonmuu:seker: bitanem benim teşekkür ederim
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 13 Ocak 2011 #25 KeLeBeK's' Alıntı: gııı beni tanımıyonmuu:seker: bitanem benim teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Tanıyom hayriye ama gerçekte tanımşak istiyorum ama tanışcaz düğününe gelcem 😀
KeLeBeK's' Alıntı: gııı beni tanımıyonmuu:seker: bitanem benim teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Tanıyom hayriye ama gerçekte tanımşak istiyorum ama tanışcaz düğününe gelcem 😀
suCre Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #27 *Gizemli Kıs*' Alıntı: Başımın tatlı belası dediğiniz üye: Kelebegim,sudemim,sucrem En çok tanışmak istediğiniz üye: Rüyam,sucrem,zuzum,sudem,sılam nisa,kelebegim ve belennnn,gamselim 😀 En sevdiğiniz üye: hepsini çok seviyorum ama (kelebegim,sudem,sucre,şule,hayal,rüyam,pasikam belenim,gamselim ) 😀 En sevilen üye : Sılam nisa,sucrem,kelebegim,belen,hayal,rüya En sakin üye: dilek26,yagmur06 veeee sucrem 😀 En kankanız: Kelebegim,sucrem,sudem Genişletmek için tıkla ... Canımsın bidenem bende seni çokkk seviyorum ... Buarada sitenin en sakin ütesi oldum😀 teşekürler sizleri seviyorum😀
*Gizemli Kıs*' Alıntı: Başımın tatlı belası dediğiniz üye: Kelebegim,sudemim,sucrem En çok tanışmak istediğiniz üye: Rüyam,sucrem,zuzum,sudem,sılam nisa,kelebegim ve belennnn,gamselim 😀 En sevdiğiniz üye: hepsini çok seviyorum ama (kelebegim,sudem,sucre,şule,hayal,rüyam,pasikam belenim,gamselim ) 😀 En sevilen üye : Sılam nisa,sucrem,kelebegim,belen,hayal,rüya En sakin üye: dilek26,yagmur06 veeee sucrem 😀 En kankanız: Kelebegim,sucrem,sudem Genişletmek için tıkla ... Canımsın bidenem bende seni çokkk seviyorum ... Buarada sitenin en sakin ütesi oldum😀 teşekürler sizleri seviyorum😀
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 13 Ocak 2011 #28 Kızlar cok tsk edıyorum adımın gecttıgı yer yer ıcın herkese tek tek muckkkk
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 14 Ocak 2011 #29 suCre' Alıntı: Canımsın bidenem bende seni çokkk seviyorum ... Buarada sitenin en sakin ütesi oldum😀 teşekürler sizleri seviyorum😀 Genişletmek için tıkla ... sakin üyem benim 😀
suCre' Alıntı: Canımsın bidenem bende seni çokkk seviyorum ... Buarada sitenin en sakin ütesi oldum😀 teşekürler sizleri seviyorum😀 Genişletmek için tıkla ... sakin üyem benim 😀
kurabiye79 Aktif Üye Üye 14 Ocak 2011 #30 anam beni bir yere sığdıramadınızmı şöyle küçücük bir yere ismimi sıkıştıverseydiniz Son düzenleme: 14 Ocak 2011