Oyyy bitanem yaaa ben bu mesaja nasıl yorum yapmıyım ki vallahi o kadar mutlu oldum ki anlatamam ben de seni çok seviyorum Şulem sınav da bitti aramıza dön gariii.🙂
:f040:
Oyyy bitanem yaaa ben bu mesaja nasıl yorum yapmıyım ki vallahi o kadar mutlu oldum ki anlatamam ben de seni çok seviyorum Şulem sınav da bitti aramıza dön gariii.🙂
:f040:
Başımın tatlı belası dediğiniz üye: Aslında başımın tatlı belaları çokta, ben bela olarak görmüyorum. 🙂
Konularını en çok beğendiğiniz üye: Hayal'in ve Sadmin'in, özgün olan her konuyu beğenirim.
En aktif üye: Sadmin, Hayal, RüYaM, Belen, Masal, Sudembeyaz.
En yardımsever üye: Hayal ve Pasika, biraz da ben olabilirim 😀
En ciddi üye: Ciddilik, benim için göreceli bir konu, herkes ciddi olabiliyor bazen ve herkes ciddi olmayabiliyor. Konusuna göre değişiyor🙂
En çok rastladığınız üye: Sadmin, Hayal, Belen ve Sudembeyaz.
En çok tanışmak istediğiniz üye: Hayal ve Rocco ayrıca Pasika 🙂
En sevdiğiniz üye: Herkesi seviyorum ama Hayal'in yeri bir başkadır benim için🙂
En fırlama/deli üye: Galiba en fırıldağımız Belen 😀
En geveze üye: İhale Masal'a kalmış, bende Masal diyorum 😀
En kibar üye: Pasika, Hayal...
En komik üye: Tavıkın kavurması bu konuda iddialı gibi
En paylaşımcı üye: Paylaşım konusunda Belen gözüme çarpan ilk sıralarda 🙂
En sevilen üye : Kesinlikle Hayal diyorum, isterseniz bir anket yapalım ve büyük farkla Hayal çıkmazsa, hepinize rep dağıtırım 😀
En sevimli üye: Tavık, Hayal ve Belen...
En sinirli üye: Henüz sinirli bir üyeye rastlamadım ve dilerim ki hiç kimsede benim sinirli anıma rastlamaz 😀
En kültürlü üye: Buna 1 yıl önce şu cevabı verirdim ''ksinlikle Nemesis'' derdim. Zira Nemesis'in yerini ise yine onun gibi eğitimci olan Hayal aldı diyebilirim. 🙂 Ha bu arada Münzevi'de bende kültürlü birini çağrıştırıyor 🙂
En sabırlı üye : Pasika ve Hayal...
En sakin üye: Sucre 🙂
En güzel (dediğiniz) üye: Resimlerini gördüğüm kişiler arasında güzel olan; Hayal, Pasika ve Belen, EbeMelek...
En iyi üye: Benim en iyim, hepinizsiniz!!! 🙂
En iyi avatar: Bu konuda mütevazi olamıyacağım 😀 Benim ki diyorum
En iyi imza: Hayal'imin bana hediyesi olan çiçeği burnunda imzam
En iyi nick: Tavuk Kavurma, nicki her zaman dikkatleri üzerine çekiyor 😀