ASİMELEK Daimi Üye Üye 19 Şubat 2012 #1 Melekler Mekanı En Şık Meleğini Seçiyoruz Anketi evet melekler geçtiğimiz hafta sizlere duyurusunu yaptığımız Yarışmamızın anketine başlıyoruzzz Birbirinden güzel resimler karşısında hangisine oy vereceğinizi şaşıracaksınız yarışmamızın Birincisine 10.000 rep ve Meleklermekanının En şık Meleği ünvanı yarışmamızın ikincisine 5.000 rep yarışmamızın üçüncüsüne 2.000 rep ve yarışmamıza katılan bütün meleklerimize ise 1.000 rep verilecektir hadi bakalım en şık olan kazansın diyelim ve resimlerimize geçelim
evet melekler geçtiğimiz hafta sizlere duyurusunu yaptığımız Yarışmamızın anketine başlıyoruzzz Birbirinden güzel resimler karşısında hangisine oy vereceğinizi şaşıracaksınız yarışmamızın Birincisine 10.000 rep ve Meleklermekanının En şık Meleği ünvanı yarışmamızın ikincisine 5.000 rep yarışmamızın üçüncüsüne 2.000 rep ve yarışmamıza katılan bütün meleklerimize ise 1.000 rep verilecektir hadi bakalım en şık olan kazansın diyelim ve resimlerimize geçelim
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 20 Şubat 2012 #6 Ha bide yüzdeki çiçek için anket açaydın onada oy kullanan olabilebilir Ne ka güzel çiçeğimiz yahu
ASİMELEK Daimi Üye Üye 20 Şubat 2012 #7 SadmiN' Alıntı: Ha bide yüzdeki çiçek için anket açaydın onada oy kullanan olabilebilir Ne ka güzel çiçeğimiz yahu Genişletmek için tıkla ... ayy sadminimmm yaa o çiçekten değil meleklerimizin güzelliğinden kaynaklanıyo
SadmiN' Alıntı: Ha bide yüzdeki çiçek için anket açaydın onada oy kullanan olabilebilir Ne ka güzel çiçeğimiz yahu Genişletmek için tıkla ... ayy sadminimmm yaa o çiçekten değil meleklerimizin güzelliğinden kaynaklanıyo
M Misafir Forum Okuru 20 Şubat 2012 #8 Bende oyumu verdim, 1. sıradaki arkadaşıma verdim. Opak çorapların şıklığına her daim güvenirim Hepsi birbirinden şık ama belli ki en şanslısı kazanacak, o yüzden tüm şık meleklerim için bol şanslar diliyorum 🙂
Bende oyumu verdim, 1. sıradaki arkadaşıma verdim. Opak çorapların şıklığına her daim güvenirim Hepsi birbirinden şık ama belli ki en şanslısı kazanacak, o yüzden tüm şık meleklerim için bol şanslar diliyorum 🙂
ASİMELEK Daimi Üye Üye 21 Şubat 2012 #10 yarışmanın şeklini ben değiştircem en son ben oy vericem çünkü