gulsumelifbas Yeni Üye Üye 16 Eylül 2008 #11 Cevap: Melekler hadi buraya Ne tür bir meleksin? bakın bakalım ben yanlızlık meleğiymişi çok teşekkür ederim özdo cnm benim emeğine sağlık
Cevap: Melekler hadi buraya Ne tür bir meleksin? bakın bakalım ben yanlızlık meleğiymişi çok teşekkür ederim özdo cnm benim emeğine sağlık
gulsumelifbas Yeni Üye Üye 16 Eylül 2008 #12 Cevap: Melekler hadi buraya Ne tür bir meleksin? bakın bakalım emeğine sağlık cnm teşekkürler
toprak Yeni Üye Üye 22 Ekim 2008 #13 Cevap: Melekler hadi buraya Ne tür bir meleksin? bakın bakalım yaşam melegi , hayat için yaratılmışsın.Yaşama destek veren güçlü bir meleksin.
Cevap: Melekler hadi buraya Ne tür bir meleksin? bakın bakalım yaşam melegi , hayat için yaratılmışsın.Yaşama destek veren güçlü bir meleksin.
Vijdan Yeni Üye Üye 22 Ekim 2008 #14 Cevap: Melekler hadi buraya Ne tür bir meleksin? bakın bakalım Yaşam Meleği Hayat için yaratılmışsın. Yaşama destek veren güçlü bir meleksin. İşte ben buyumm
Cevap: Melekler hadi buraya Ne tür bir meleksin? bakın bakalım Yaşam Meleği Hayat için yaratılmışsın. Yaşama destek veren güçlü bir meleksin. İşte ben buyumm
Ş şeffaf yürek Yeni Üye Üye 26 Ekim 2008 #15 Cevap: Melekler hadi buraya Ne tür bir meleksin? bakın bakalım Yaşam Meleği Hayat için yaratılmışsın. Yaşama destek veren güçlü bir meleksin.🙂
Cevap: Melekler hadi buraya Ne tür bir meleksin? bakın bakalım Yaşam Meleği Hayat için yaratılmışsın. Yaşama destek veren güçlü bir meleksin.🙂
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 26 Ekim 2008 #16 Cevap: Melekler hadi buraya Ne tür bir meleksin? bakın bakalım Aşk Meleği Aşk içinsin sen. Aşkı yaşatan ve yaşattıran bir meleksin. ben zaten aşk melegımmmmmmmmmmm..canım teşekkurler..
Cevap: Melekler hadi buraya Ne tür bir meleksin? bakın bakalım Aşk Meleği Aşk içinsin sen. Aşkı yaşatan ve yaşattıran bir meleksin. ben zaten aşk melegımmmmmmmmmmm..canım teşekkurler..
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 8 Aralık 2008 #17 Cevap: Melekler hadi buraya Ne tür bir meleksin? bakın bakalım Ölüm Meleği Karanlıklar için yaratılmışsın. Hiçbir şeyden korkmayan (Allah hariç) ölüm meleğisin. yaaa ben neden böle çıktım acaba🙁 ne kadar karamsarım yaaa off offf
Cevap: Melekler hadi buraya Ne tür bir meleksin? bakın bakalım Ölüm Meleği Karanlıklar için yaratılmışsın. Hiçbir şeyden korkmayan (Allah hariç) ölüm meleğisin. yaaa ben neden böle çıktım acaba🙁 ne kadar karamsarım yaaa off offf
PaSikA Yeni Üye Üye 8 Aralık 2008 #18 Cevap: Melekler hadi buraya Ne tür bir meleksin? bakın bakalım Yaşam Meleği Hayat için yaratılmışsın. Yaşama destek veren güçlü bir meleksin.
Cevap: Melekler hadi buraya Ne tür bir meleksin? bakın bakalım Yaşam Meleği Hayat için yaratılmışsın. Yaşama destek veren güçlü bir meleksin.
esra Yeni Üye Üye 10 Aralık 2008 #19 Cevap: Melekler hadi buraya Ne tür bir meleksin? bakın bakalım Aşk Meleği Aşk içinsin sen. Aşkı yaşatan ve yaşattıran bir meleksin🙂 yani ben
Cevap: Melekler hadi buraya Ne tür bir meleksin? bakın bakalım Aşk Meleği Aşk içinsin sen. Aşkı yaşatan ve yaşattıran bir meleksin🙂 yani ben
semazen Yeni Üye Üye 10 Aralık 2008 #20 Cevap: Melekler hadi buraya Ne tür bir meleksin? bakın bakalım Yaşam Meleği Hayat için yaratılmışsın. Yaşama destek veren güçlü bir meleksin....... Dedi banadaa 😀
Cevap: Melekler hadi buraya Ne tür bir meleksin? bakın bakalım Yaşam Meleği Hayat için yaratılmışsın. Yaşama destek veren güçlü bir meleksin....... Dedi banadaa 😀