zuzu65 Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2008 #11 Cevap: Meleğin mutsuz işte [melek-yüzlüme] Vijdan' Alıntı: Teşekkürler zuzu..Duygular ancak bu kadar anlatılabilir..İyi hoş ta ben hep ağlayacakmıyım senin yazılarını okurken..Çocuklarım gözümün önüne bitiveriyor hemen ..Üzülme arkadaşım her şeyin üstesinden geliriz bütün melekler el ele verdikten sonra.. Genişletmek için tıkla ... canım ya inanki ağlatmak değil amacım ama ne yapayımki çok severek aldığım yazılar bunlar.o güzel yorumun içinde ayrıca teşekkürler arkadaşım
Cevap: Meleğin mutsuz işte [melek-yüzlüme] Vijdan' Alıntı: Teşekkürler zuzu..Duygular ancak bu kadar anlatılabilir..İyi hoş ta ben hep ağlayacakmıyım senin yazılarını okurken..Çocuklarım gözümün önüne bitiveriyor hemen ..Üzülme arkadaşım her şeyin üstesinden geliriz bütün melekler el ele verdikten sonra.. Genişletmek için tıkla ... canım ya inanki ağlatmak değil amacım ama ne yapayımki çok severek aldığım yazılar bunlar.o güzel yorumun içinde ayrıca teşekkürler arkadaşım
zuzu65 Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2008 #12 Cevap: Meleğin mutsuz işte [melek-yüzlüme] gökçe' Alıntı: Çok güzel. Eline, emeğine sağlık. Bir duygu ancak bu kadar açık ve içten anlatılabilir. Yüreğine sağlık. Teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... sağol gökçemm teşekkürler ederim canım
Cevap: Meleğin mutsuz işte [melek-yüzlüme] gökçe' Alıntı: Çok güzel. Eline, emeğine sağlık. Bir duygu ancak bu kadar açık ve içten anlatılabilir. Yüreğine sağlık. Teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... sağol gökçemm teşekkürler ederim canım
semazen Yeni Üye Üye 28 Ağustos 2008 #13 Cevap: Meleğin mutsuz işte [melek-yüzlüme] Sözün bittiği yerde sessizlik başlarmış... Şuan o sesi çıkmayanlardan biride benim Buda diğerleri gibi harikaydı........
Cevap: Meleğin mutsuz işte [melek-yüzlüme] Sözün bittiği yerde sessizlik başlarmış... Şuan o sesi çıkmayanlardan biride benim Buda diğerleri gibi harikaydı........
zuzu65 Yeni Üye Üye 28 Ağustos 2008 #14 Cevap: Meleğin mutsuz işte [melek-yüzlüme] semazen' Alıntı: Sözün bittiği yerde sessizlik başlarmış... Şuan o sesi çıkmayanlardan biride benim Buda diğerleri gibi harikaydı........ Genişletmek için tıkla ... canım çok üzgünüm yaaa
Cevap: Meleğin mutsuz işte [melek-yüzlüme] semazen' Alıntı: Sözün bittiği yerde sessizlik başlarmış... Şuan o sesi çıkmayanlardan biride benim Buda diğerleri gibi harikaydı........ Genişletmek için tıkla ... canım çok üzgünüm yaaa
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 28 Ağustos 2008 #15 Cevap: Meleğin mutsuz işte [melek-yüzlüme] Çok güzeldi,yüreğine sağlık.yüreğin dert görmesin🙂
zuzu65 Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2008 #16 Cevap: Meleğin mutsuz işte [melek-yüzlüme] teşekkürler bitanem