]En Yaramaz:cemoş En Tatlı:bütünüyeler En Cazgır:bilmem En Muzip:ecelin En Geveze:ben En Sakin:ms_enemy En Bilimsel:bilgegökçen En Canayakın:hidoş En Ağırbaşlı:gülgüzeli En Titiz:rüyam En Esprili:tasula En Afacan:ben En Meraklı:hidoş En Hınzır:ben En Çılgın:merve_69 En Manyak:bilmem En sevimli almira
en cömert nisan
en paylaşımcı minik melek
canayakın tülsü35
kendine güvenen karamel
ençok kendisiyle barışık kendini seven rüyam
en ciddi mcabey
anlayışlı hidoş
En Cazgır: En Muzip: En Geveze: En Sakin: karamel En Bilimsel: En Canayakın: esena
En Komik: En Ağırbaşlı: hüzünlü gurbet En Titiz: citosEn Esprili: En Afacan: En Meraklı: En Hınzır: En Çılgın: En Manyak: En sevimli: minimelek
üyeler kimler? Bir kişiyi birden fazla yere yazabilirsiniz. Lütfen objektif kriterlere göre değerlendirme yapınız; en manyağın ne objektif kriteri olacaksa
tanidigim kisileri yazdim ama renkten gorunmuyor pek duzeltmek istedim olmadi,bu arada esenacim cok sagol ya,valla duygulandirdin bni canm,bnde sana senin yazini gormeden en cana yakin yazdim,herkese sevgilerrr
Ben fazla kişiyi tanımıyom ama yazcam yinede🙂 En Yaramaz:Been🙂 En Tatlı:şeker05 En Cazgır:ııı bilmem😀 En Muzip:Rüyam En Geveze:yine ben En Sakin:handanca En Bilimsel
lbert Einstein En Canayakın:şeker05 En Komik:herkes En Ağırbaşlı:BILGE,RUYAM.ECELIN En Titiz:herkes En Esprili:miyavchi En Afacan:esenaaa En Meraklı:beeeeen:angel: En Hınzır:herkes En Çılgın:herkes En Manyak:herkes En sevimli:şeker,esena,Rüyam....kısaca herkes
En Yaramaz:tabiki ben vs En Tatlı:herkes En Cazgır:bilmem En Muzip:hmm En Geveze: bunuda üstüme alidim 😀 En Sakin:Bilge admin tabiki En Bilimsel:yine Bilgecigim En Canayakın:seker ve pasika :seker:
ve digerleri 🙂 En Ağırbaşlı:ay valla yine Bilge admin😀 En Titiz: kesinlikle Rüyam ve Bilge Adminler eh tabiki bide M.C. 😀 En Esprili:seker, pasi ben 😀 En Afacan:nurovski En Meraklı:hmmm En Hınzır: hmmm En Çılgın: yine üstüme aldim 😀 En Manyak: hmmm bunu almadim üstüme 😀 En sevimli aynil
en cömert: hmmm
en paylaşımcı Pasika
canayakın: bizde canayakin olmayan varmiki 🙂
kendine güvenen kesinlikle seker
ençok kendisiyle barışık kendini seven Rüyam
en ciddi hmmm
anlayışlı hmm
tanidigim kadarini doldurdum....
e hadi devaminin gelmesi dilegi ile 😀