G gül_ecrin Yeni Üye Üye 4 Şubat 2010 #11 hamileymişim 🙂🙂🙂🙂süphelerim dogruymus inş.. bu bebıısıme bısey olmasssdua edın nolur 7 haftalık haftaya 2 aylık yanı.. cok mutlluyumm
hamileymişim 🙂🙂🙂🙂süphelerim dogruymus inş.. bu bebıısıme bısey olmasssdua edın nolur 7 haftalık haftaya 2 aylık yanı.. cok mutlluyumm
Lara74 Daimi Üye Üye 3 Mart 2010 #13 emeltan' Alıntı: teşekkür ederimm öyle canım yanıyorki güçlü durmaya çalışıyorum ama yalnız kaldığımda parçalanıyorum.çok sevmiştimmmmmmmmmmmmmmmmmm :..( Genişletmek için tıkla ... Yazilarini okurken aglamamak icin zor tuttum kendimi.Ayni durumu bende yasadim 4 kez.Allah sabir versin...
emeltan' Alıntı: teşekkür ederimm öyle canım yanıyorki güçlü durmaya çalışıyorum ama yalnız kaldığımda parçalanıyorum.çok sevmiştimmmmmmmmmmmmmmmmmm :..( Genişletmek için tıkla ... Yazilarini okurken aglamamak icin zor tuttum kendimi.Ayni durumu bende yasadim 4 kez.Allah sabir versin...
M mysterious Hamiş Melek 13 Mart 2010 #14 Canım Rabbim sana sabır ve dayanma gücü versin.İnşAllah en kısa zamanda bebişine kavuşursun...
M mysterious Hamiş Melek 13 Mart 2010 #15 Canım yazdıklarını okuyunca gerçekten çok üzüldüm.Rabbim sabır versin sana...
dae Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #16 çok uzuldumm.. umarım tekrar bı melek gelır karnına en yakın zamnda..