_ikra_ Üye Üye 23 Şubat 2018 #16 asfarovski' Alıntı: Mefkurem ablam Bi ses ver nasılsın aklım kaldı sende Genişletmek için tıkla ... Bütün gece uyumadı sanırım, uyuyordur şimdi🙂.
asfarovski' Alıntı: Mefkurem ablam Bi ses ver nasılsın aklım kaldı sende Genişletmek için tıkla ... Bütün gece uyumadı sanırım, uyuyordur şimdi🙂.
~NarTanesi~ Üye Üye 23 Şubat 2018 #17 _ikra_' Alıntı: Tartılan yok mu Canlar? Genişletmek için tıkla ... Geri uyudum da ben simdi kalktim birazdan tartilacam canim
_ikra_' Alıntı: Tartılan yok mu Canlar? Genişletmek için tıkla ... Geri uyudum da ben simdi kalktim birazdan tartilacam canim
Melegimveben Üye Üye 23 Şubat 2018 #18 Benim diger uyelik iptal olmus bildirim oraya yapamicam birazdan tartilir buradan bildirimimi yaparim
Benim diger uyelik iptal olmus bildirim oraya yapamicam birazdan tartilir buradan bildirimimi yaparim
B Beyazpapatyammm Yeni Üye Üye 23 Şubat 2018 #19 _ikra_' Alıntı: Bütün gece uyumadı sanırım, uyuyordur şimdi🙂. Genişletmek için tıkla ... Bende geldim hayırlı olsun
_ikra_' Alıntı: Bütün gece uyumadı sanırım, uyuyordur şimdi🙂. Genişletmek için tıkla ... Bende geldim hayırlı olsun
_ikra_ Üye Üye 23 Şubat 2018 #20 Melegimveben' Alıntı: Benim diger uyelik iptal olmus bildirim oraya yapamicam birazdan tartilir buradan bildirimimi yaparim Genişletmek için tıkla ... Benim de , bundan sonra burdayız.
Melegimveben' Alıntı: Benim diger uyelik iptal olmus bildirim oraya yapamicam birazdan tartilir buradan bildirimimi yaparim Genişletmek için tıkla ... Benim de , bundan sonra burdayız.