Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En popüler renklerden biri olan mavinin asaleti ve cazibesini yansıtan modellerden sizler için seçtiklerimi paylaşıyorum.Eğer sizde mavinin tutkunuysanız bu modellere bir göz atmanızı tavsiye ederim🙂
benimkide yeşil anamm benim bebişlerimde öyle olcakmı acep eşim diyo gözlerine bakınca içim huzurla doluyo ama ben yeşile öyle çok düşkün değilim edense eşim çok sever yeşili
Yeşili bende çok severim özellikle asker yeşili çok fazla kıyafetim vardır yeşil ve mavi zaten doğanın renkleri canım insan bu renklerle elbetteki huzur bulur🙂
En popüler renklerden biri olan mavinin asaleti ve cazibesini yansıtan modellerden sizler için seçtiklerimi paylaşıyorum.Eğer sizde mavinin tutkunuysanız bu modellere bir göz atmanızı tavsiye ederim🙂
Canım belkide sen öyle olduğunu sanıyorsun eğer makyajınla birlikte bazı kombineleri yakaladığın zaman eminim ki yakışmadığını düşündğün şeylerin içinde bile etrafı yakup kavuran bir afet olursun🙂